Dintre tipurile de orgasme feminine , exista unul despre care se vorbeste rar, dar despre care unii spun ca este cel mai placut: orgasmul cervical . Motivul pentru care nu este atat de popular este ca nu este foarte usor de realizat, de fapt este posibil doar cu unele pozitii sexuale.

Potrivit lui Clarin, numele sau provine de la colul uterin sau colul uterin, care este partea inferioara a uterului si leaga partile inferioare si superioare ale sistemului reproducator feminin. Este in partea de jos a vaginului, este flexibil si ingust.

Pentru a avea un orgasm cervical, trebuie sa stimulezi, sa mangai si sa masezi colul uterin , ceea ce necesita cunostinte despre propriul tau corp, precum si cateva pozitii sexuale specifice pe care le vom explica mai jos.

Pozitii sexuale pentru orgasmul cervical

Atingerea zonei cervicale pentru acest tip de orgasm este posibila doar prin penetrare profunda , inainte de incalzirea zonei, motiv pentru care exista pozitii sexuale fundamentale pentru a ajunge in acel moment, cum ar fi:

1. Stil catel sau caine

Potrivit unor specialisti, pozitia indicata pentru a experimenta acest tip de orgasm la femei este cunoscuta sub denumirea de „cainele”.

Pentru a face acest lucru, barbatul trebuie sa patrunda pe femeie din spate in timp ce aceasta se afla intr-o pozitie cifra patru. Trebuie sa-si frece penisul de sus in jos si in mod repetat pentru a obtine o penetrare mai intensa si mai ales profunda, care sa-i permita sa ajunga mai usor la colul uterin .

2. Picioarele sus

In aceasta pozitie sexuala, penetrarea profunda este garantata, deoarece femeia este asezata pe spate pe pat , ridicandu-si picioarele, in timp ce barbatul ingenuncheaza in fata ei si ii pune picioarele pe umerii lui.

Senzatiile pot fi mai intense daca se pune o perna sub fese femeii, trebuie doar sa incepi cu miscari blande si sa cresti treptat intensitatea.

3. Podul

O alta dintre pozitiile sexuale pentru a atinge orgasmul cervical este puntea, care se realizeaza atunci cand femeia se intind pe spate cu picioarele indoite si in aer. Membrele ar trebui sa fie usor departate, in timp ce tineti talpile picioarelor cu mainile.

El ajunge deasupra si incepe o penetrare profunda . Frecarea corpului va fi intensa astfel incat senzatiile vor fi ca niciodata. 

4. Omul Sezut

In cele din urma, este posibil sa ai un orgasm cervical daca barbatul sta pe un scaun confortabil, in timp ce femeia sta deasupra, calare pe el si cu fata la el. Trebuie sa te impingi cu picioarele pentru a te deplasa in sus si in jos, ceea ce te va face rapid sa simti o penetrare intensa care ajunge la colul uterin .

De ce este orgasmul cervical atat de placut ?  

Sexologii au ajuns sa compare orgasmul cervical la femei cu orgasmul de prostata la barbati, care pentru unii provoaca o senzatie de placere mai globala si mai intensa decat cea resimtita cu stimularea penisului.

La randul ei, antrenoarea americana de sex, Kim Anami , descrie orgasmul cervical sau uterin drept „cel mai profund si transcendent dintre toate, care face sa tremure intregul corp si creeaza o relaxare emotionala intensa, capabila sa impace cea mai fizica latura. orgasmul clitoridian si cel emotional al punctului G”. El afirma chiar ca senzatia poate dura cateva zile.

Este probabil sa nu obtii acest tip de orgasm la prima incercare, dar nu te frustra, aminteste-ti ca este necesar sa-ti explorezi singur corpul mai intai prin masturbare pentru a-ti ghida partenerul cu miscarile care trebuie facute in timpul actului sexual . pozitiile pe care le-am mentionat.