Una dintre credintele cele mai adanc inradacinate in sexualitate este ca un barbat cu un penis mare isi poate satisface automat partenerul , deoarece dimensiunea se presupune ca permite senzatiilor sa fie mai intense. Cu toate acestea, acest lucru nu este in intregime adevarat si, de fapt, exista cateva dezavantaje in a fi bine dotat.

A-l avea mare ” este visul multora, dar nu este atat de pozitiv pe cat se crede si s-a depistat ca in intimitate poate provoca unele complicatii si chiar disconfort in cuplu.

Aflati despre dezavantajele de a avea un penis mare si despre cum le puteti imbunatati prin participarea la o intalnire sexuala.

Dezavantajele unui penis mare

Desi credinta populara spune ca un penis mare garanteaza mai multa placere sexuala pentru ca ii permite sa simta mai mult, realitatea este ca sexul nu este mai bun si, de fapt, poate duce la unele dificultati, precum:

1. Dificultati de erectie 

Mentinerea erectiei poate fi o problema atunci cand membrul este foarte mare, poate provoca chiar disconfort barbatului din cauza greutatii. De fapt, Adrian Sapetti, presedintele Societatii Argentine de Sexualitate Umana (SASH) , indica faptul ca dimensiunea influenteaza si disfunctia erectila din cauza complicatiilor cu fluxul sanguin in zona.

2. Durere si lacrimi

Penetrarea cu un penis mare poate fi inconfortabila pentru femei deoarece, desi vaginul este flexibil, miscarile bruste pot fi dureroase si chiar pot provoca lacrimi in peretii vaginali. Ideal este sa folosesti suficient lubrifiant pentru a evita aceste neplaceri.

„Penisurile de dimensiuni mai mari decat cele normale ating colul uterin al femeilor si durerea poate fi puternica”, spune specialistul.

3. Risc crescut de spargere a prezervativelor

Barbatii cu penis mare nu pot folosi prezervativul standard clasic, intrucat nu se potriveste bine, poate ajunge chiar la jumatate, este incomod si se poate rupe mai usor din cauza presiunii suplimentare. Va fi necesar sa le cauti pe cele de dimensiuni mai mari pentru a se simti mai in siguranta in timpul actului sexual, desi nu sunt atat de usor de obtinut. 

4. Sexul oral este inconfortabil

Cand vine timpul sa faceti sex oral , un penis foarte mare si gros este un dezavantaj, deoarece este incomod pentru cei care o fac deoarece cavitatea gurii nu este suficienta pentru a stimula, pe langa faptul ca este mai obositor si duce la sedinte. orale mai scurte decat se astepta.

5. Lubrifiant suplimentar

Un articol publicat in Revolution 3.0 subliniaza ca un penis mare necesita mai multe cantitati de lubrifianti pentru a obtine o penetrare ideala fara a irita zona intima a femeii sau zona anala in cazul relatiilor homosexuale. Nu poti uita sa folosesti lubrifianti compatibili cu prezervativul si daca disconfortul continua, poti opta pentru pozitii sexuale in care nu exista o penetrare atat de adanca .

Care este dimensiunea ideala a penisului ?

Un studiu, publicat in British Journal of Urology International , sugereaza ca, in timp ce majoritatea femeilor (aproximativ 85%) au fost multumite de proportia si dimensiunea penisului partenerului lor , barbatii au fost mai putin increzatori in ei insisi.

Desi 45% dintre barbati se considera a avea un penis mic , „doar barbatii cu un penis flasc cu o lungime mai mica de 4 centimetri sau un penis intins sau erect cu o lungime mai mica de 7,5 centimetri ar trebui considerati candidati pentru marirea penisului. penisul”, spune un studiu din Journal of Urology .

Potrivit Medical News Today, in toate studiile, lungimea medie a penisului cand este flasc variaza intre 7 si 10 centimetri. Circumferinta sau conturul mediu in aceeasi stare variaza intre 9 si 10 centimetri, in timp ce lungimea in pozitie erecta variaza, in medie, intre 12 si 16 centimetri.