A face lucruri foarte indraznete in pat poate sa nu-ti provoace prea mult interes, dar sunt 5 experiente sexuale pe care ar trebui sa le incerci macar o data in viata, pentru ca iti permit sa iesi din rutina, sunt foarte distractive si mai presus de toate placute.

In relatiile sexuale exista multe alternative de care sa te bucuri la maxim si desi de cele mai multe ori sunt percepute ca simple fantezii, unele pot fi puse in practica.

Amintiti-va ca pentru a sti ce va place cel mai mult, trebuie sa incercati diferite lucruri in privat , asa ca iata cateva idei pe care le puteti incerca macar o data in viata.

Experiente sexuale pe care ar trebui sa le incerci o data in viata

De ce sa te multumesti cu familiarul si sa nu indraznesti sa experimentezi lucruri noi? Daca vrei nu numai sa iesi din rutina in pat , ci si sa ai experiente sexuale de neuitat , atunci asta ar trebui sa incerci macar o data in viata:

1. Adaugati un vibrator la sexul partenerului

Folosirea jucariilor sexuale este ideala pentru a iesi din rutina si sunt considerate cei mai buni aliati ai cuplurilor care doresc sa maximizeze senzatiile.

Pur si simplu poti experimenta cu un vibrator, desi idealul este sa te asiguri ca este cel ideal pentru ceea ce ai nevoie, deoarece acestea vin in diferite dimensiuni, texturi si functii pentru a stimula anumite zone precum punctul G sau clitorisul.

2. Sexul tantric

A face sex tantric cel putin o data in viata este o experienta care te va lasa foarte multumit, deoarece este o practica straveche care se concentreaza pe a depasi simpla penetrare .

Ideea este de a stimula toate simturile prin jocuri, priviri, masaje, mirosuri, gusturi, mangaieri si saruturi. Respiratia si concentrarea asupra tuturor senzatiilor sunt cheia pentru obtinerea unor rezultate mai bune.

3. Orgasm doar cu saruturi

O alta modalitate de a rupe rutina si de a obtine multa placere este sa incerci sa ai un orgasm doar cu saruturi.

Regula este sa emotionezi cuplul doar cu sarutari si cateva mangaieri, jucandu-se cu diferite niveluri de intensitate, dar fara a ajunge la patrundere. Puteti saruta buzele, gatul, sfarcurile, coapsele si bineinteles, zona intima.

4. Sex sub apa sau sub dus

Daca vrei senzatii noi, nimic ca sexul in apa , poate fi intr-un jacuzzi romantic sau sub dus.

Vor avea nevoie doar de lubrifianti pe baza de apa si de dorinta de a renunta pentru moment. Pe langa faptul ca se vor afla intr-un mediu relaxat, senzatia de corpuri umede va crea o abordare mai senzuala si ii va obliga sa experimenteze noi pozitii sexuale .

5. Quickie sau sex rapid

Acest tip de sex se caracterizeaza pentru ca, dupa cum spune si numele, este rapid, dar foarte intens. Cel mai obisnuit este sa ai acest tip de experienta sexuala in adolescenta, dar se poate bucura si la varsta adulta.

Este o intalnire improvizata, fara pregatiri si de preferinta cu semi-haine pe tine. Daca vor sa fie mai indrazneti, o pot face si intr-un loc neobisnuit, cum ar fi masina, sufrageria, pe scari sau chiar intr-un lift.

Dupa cum vezi, experientele sexuale pe care ar trebui sa le incerci macar o data in viata nu sunt atat de complicate si iti vor permite sa explorezi noi senzatii care, incetul cu incetul, te vor face sa experimentezi mai mult.