Clitorisul  este  un organ care se extinde cu cativa centimetri in corp si joaca un rol central in  placerea sexuala feminina. Stimularea corecta a acestuia este cheia pentru a ajunge la  orgasme placute , de aceea va spunem cele mai bune  5 moduri de a mangaia clitorisul.

Potrivit unui articol publicat in Infosalus, acest organ este singurul din corpul uman care este folosit exclusiv pentru placerea sexuala si este ca un penis mic, doar cu mai multe terminatii nervoase.

Modalitati senzuale de a mangaia clitorisul

Nu toata lumea stie sa-l stimuleze, de aceea, iti oferim un ghid ca sa cunosti toate minunatiile pe care te poate face sa le simti.

1. degete

Acesta este cel mai simplu mod de a-l stimula, dar daca o faci cu miscarile potrivite, iti poate oferi cele mai bune orgasme.

Incercati sa incercati miscari in diagonala pe suprafata clitorisului, jucati-va cu toate degetele si mai presus de toate, variati presiunea. O atingere usoara poate fi ideala, dar apoi incercati sa o strangeti usor sau sa incercati sa o manipulati in sus si in jos, ca si cum ati atinge un penis.

2. Apa

Cand faci baie, foloseste jeturi de apa cu diferite presiuni si miscari pe clitoris, vei vedea ca este o modalitate buna de a-l stimula.

Te poti juca chiar si cu temperatura apei pentru a intensifica senzatiile, doar ai grija sa nu folosesti apa rece cu cateva zile inainte de menstruatie, deoarece frigul contracta uterul si face  menstruatia mai dureroasa .

3. Perna

Perna nu este buna doar pentru a dormi, ci poate fi cea mai buna arma pentru a va  masturba si a mangaia clitorisul  intr-un mod foarte senzual.

O poti face goala sau imbracata, desi este de preferat sa o faci cu lenjerie intima deoarece stimularea poate fi mai mare datorita frecarii blande cu hainele.

Cel mai bun lucru la aceasta tehnica este ca poti incerca multe pozitii, desi cel mai recomandat este sa ingenunchezi pe perna, strangand coapsele pentru a simti mai multa  presiune asupra clitorisului .

O alta modalitate este sa stai pe marginea patului si sa freci o parte a pernei pe clitoris intr-o miscare in sus si in jos.

4. Jucarii sexuale

Utilizarea jucariilor sexuale pentru a  mangaia clitorisul  este o modalitate distractiva si sigura de a simti o mare placere. In mod ideal, ar trebui sa utilizati o jucarie mica, cum ar fi un  vibrator . Il poti pune pe pat in timp ce te apropii, astfel incat sa se frece de clitoris.

De asemenea, poti incerca si o  ventuza de clitoris , o jucarie special dedicata stimularii acestei parti a corpului tau.

Venturile se disting pentru ca nu folosesc vibratii ci stimuleaza clitorisul prin valuri producand o eliberare de aer care concentreaza circulatia in zona, crescand sensibilitatea.   

5. Limba

Unele pozitii pot face stimularea si mai intensa si in acest sens recomandam sa ingenunchezi pe capul partenerului tau, punandu-ti vulva peste gura lui, astfel incat acesta sa aiba acces direct la clitorisul tau.

A cere partenerului tau sa-ti stimuleze clitorisul cu o  sesiune de sex oral  poate fi cea mai sexy modalitate de a obtine un orgasm . Partenerul tau ar trebui sa profite de puterile creative ale miscarilor limbii incercand sa  suge usor clitorisul  cu buzele si masandu-l cu limba.

Cel mai bine este sa astepti pana esti foarte entuziasmat pentru ca acumularea de sange in zona sa fie mai mare si deci sensibilitatea.

Imaginatia este limita ta, doar ai grija de igiena tot timpul pentru a evita infectiile si un moment prost.