Cu siguranta ai mai multe perne acasa, dar ceea ce nu stiai este ca acest obiect simplu te poate ajuta sa ai mai multa placere in intalnirile tale intime. Faceti cunostinta cu 5 pozitii sexuale care devin mai intense cu o perna.

Multe cupluri incearca tehnici sexuale foarte complicate pentru a rupe rutina sexuala si a se bucura mai mult, cu toate acestea, realizarea acesteia poate fi la fel de simpla ca adaugarea unei perne.

Cel mai bun lucru este ca nu ai nevoie de un tip special de perna , poate fi orice ai acasa, asa ca tine cont de pozitiile sexuale care devin mai intense datorita acestui accesoriu simplu din casa ta.

Pozitii sexuale pentru a adauga o perna

Folosirea unei perne in privat este o modalitate foarte simpla de a creste placerea sexuala si, in acelasi timp, de a avea mai mult confort.

Avantajul este ca perna iti permite sa imbunatatesti unghiul de penetrare , sa eviti durerile de spate si sa facilitezi unele pozitii care par foarte complicate. Vezi cum poti profita la maximum de ea:

1. Fata in jos

Dintre pozitiile sexuale de adaugat o perna se remarca cea in care femeia este asezata cu fata in jos pe pat si partenerul ei sta deasupra ei pentru a patrunde din spate.

Cheia este sa plasati perna chiar sub burta, ceea ce va ajuta la reducerea durerilor de spate prin eliberarea presiunii care apare in mod natural din pozitie. Totusi, daca nu suferi de acest disconfort, perna te va ajuta in continuare, intrucat unghiul de penetrare este usor modificat prin ridicarea feselor, ceea ce face ca momentul sa fie de doua ori satisfacator pentru amandoi.

2. Fluturele

Aceasta pozitie clasica consta in femeia intinsa pe o masa sau pe alta suprafata ridicata, cu fesele pe margine. Partenerul ei ar trebui sa stea in fata ei si sa-si ridice picioarele pentru a le pune pe umerii ei si a patrunde in ea.

Pentru a-l face mai intens, trebuie doar sa puneti o perna in spatiul dintre masa si fesele femeii cand partenerul ei isi ridica picioarele. Placerea va creste si vor putea rezista mai mult in pozitie deoarece perna va facilita miscarile.

3.Doggystyle

Celebra pozitie cunoscuta sub numele de „cainele” este deja foarte intensa, dar exista o modalitate de a crea un unghi de patrundere mai profund si in acelasi timp confortabil pentru amandoi.

Acestea ar trebui puse doar in pozitie, cu femeia in patru picioare si barbatul in genunchi in spate, dar ea trebuie sa puna o perna sa coboare mai departe si sa-si reincarce trunchiul, care va ridica fesele si odata cu ea senzatiile vor fi. mult mai intens, pe langa Nu vor obosi repede.  

4. Misionar cu picioarele sus

In aceasta pozitie, ea se intinde pe spate pe pat in timp ce el se urca peste ea si ii ridica picioarele, impingandu-le cat mai mult inapoi.

Daca va simtiti inconfortabil, puneti pur si simplu o perna sub soldurile femeii , care va ajuta picioarele ei sa se intoarca si mai departe pentru o penetrare mai profunda si mai interesanta pentru amandoi.

5. Dublu orala

Perna nu este utila doar pentru pozitii sexuale cu penetrare , daca preferati sa faceti o orala puteti profita si de ea.

Acestea ar trebui puse doar in pozitia de caine si femeia poate pune o perna chiar sub pubisul ei, ideal sa fie o perna foarte groasa sau mai multe, astfel incat fesele si soldurile sa se ridice cu cativa centimetri fara a fi nevoie sa depuna efort. .

Vulva si zona anala vor fi intr-un unghi perfect pentru stimularea cu gura si limba . Puteti adauga lubrifianti aromati pentru a-l face mai distractiv.

Vedeti, pentru a face unele pozitii sexuale mai intense necesita doar sa va lasati imaginatia sa zboare si sa adaugati elemente simple precum o perna . Indrazneste sa-l incerci! Te va fascina.