In intimitate , exista posturi care sunt mai eficiente decat altele pentru a maximiza excitarea si a ajunge rapid la orgasm , dar nu este necesar sa faci acrobatii, sa stii care sunt cele mai usoare pozitii sexuale ale Kamasutra.

Se crede ca pozitiile prezentate in aceasta carte erotica pot fi indeplinite doar de acei experti care cauta frecvent sa inoveze in pat , dar adevarul este ca exista optiuni simple si nesolicitante, ideale pentru incepatori.

Deci nu ai scuze, trebuie doar sa indraznesti sa incepi drumul catre un nou repertoriu sexual si daca habar nu ai cum sa incepi, aici iti oferim un ghid cu cele mai bune optiuni pentru a descoperi senzatii unice.

Pozitii usoare de sex Kamasutra

Daca incepi viata sexuala sau trebuie sa rupi rutina, dar nu esti cea mai flexibila persoana, nu-ti face griji, exista 5 optiuni de pozitie sexuala ideale pentru tine conform Enfeminino si cel mai bun lucru este ca vin direct din celebrul Kamasutra , o carte special creata pentru a ghida cuplurile in placerea sexuala .

1. Roaba culcat

Aceasta pozitie sexuala este super simpla si permite barbatului sa aiba o vedere spectaculoasa asupra corpului partenerului sau . Pentru a face acest lucru, trebuie sa stea pe pat cu picioarele pe jumatate inchise si intinse. Femeia se aseaza apoi deasupra lui, dar cu spatele la el, cate un picior pe fiecare parte pentru a permite patrunderea , si se apleca inainte pana cand pieptul ei se sprijina pe picioarele barbatului. In cele din urma, isi intinde picioarele si se misca in sus si in jos, sprijinindu-se pe picioarele partenerului ei . 

2. Muntele Magic

Este foarte confortabil si permite o patrundere foarte profunda , in acelasi timp ca favorizeaza tandretea intre cuplu . Pentru a o face, trebuie sa aseze cel putin trei perne pe podea sau pe pat, apoi femeia sta in fata lor si isi lasa pieptul pe ele, imbratisandu-le. Trebuie sa-si deschida usor picioarele pentru a-i permite barbatului, ingenuncheat in spatele ei si imbratisand-o, sa patrunda in ea.

3. Catelus inversat

Cu siguranta una dintre cele mai usoare pozitii sexuale din Kamasutra si, de asemenea, una dintre cele mai senzuale. Barbatul trebuie sa stea pe pat, cu picioarele intinse si sprijinindu-se cu bratele, apoi ea se ridica deasupra, intorcand spatele partenerului si in pozitie de catelus. Femeia detine controlul miscarilor iar barbatul ii poate mangai sanii si fesele pentru o placere mai mare.

4. Depunerea

In aceasta pozitie sexuala practic stau intinsi tot timpul, dar senzatiile incitante sunt garantate. A face este foarte simplu, femeia se intinde pe burta si apoi isi ridica pieptul, sprijinindu-se cu coatele. Trebuie sa flexezi si sa aluneci genunchiul inainte, astfel incat barbatul sa poata sta pe el, sprijinindu-se pe brate si patrunzand din spate cu miscari inainte si inapoi.

5. Cos

Barbatul ar trebui sa stea pe podea sau pe pat, cu un picior intins si celalalt usor indoit pentru a mentine echilibrul, in timp ce ea sta deasupra lui, cu picioarele departate si tinandu- se de umerii partenerului . El trebuie sa o tina strans din spate pentru a asigura patrunderea profunda si, in acelasi timp, poate suge si linge sfarcurile iubitei sale.

Il vezi? Efectuarea celor mai usoare pozitii sexuale ale Kamasutra nu necesita acrobatii imposibile, toate se termina stand si intinsi fara a fi nevoie sa sacrifice placerea intensa care ii conduce la punctul culminant dorit.