Multe femei au clar ce le excita cand vine vorba de sex. Un lift, o masina sau poate un loc public. Pentru altii, sa te imaginezi intr-o situatie compromitatoare nu este atat de usor, dar nu-ti face griji, zodiacul s-a ocupat deja de asta.

Capricorn - Supunerea sexuala : Ii place sa aiba controlul, asa ca fantezia lor sexuala perfecta este opusul. Ea fantezeaza sa renunte la controlul altcuiva si sa fie supusa. Vrea sa i se dea ordine si sa i se spuna ce sa faca. Cu toate acestea, nu este o persoana care indrazneste sa realizeze aceasta fantezie doar cu oricine, o va face cu persoana care este un amant excelent si care inspira incredere.

Varsator-Sex in mare : Fanteziile sale sexuale rezida in natura acvatica. Au un spirit aventuros care ii indeamna sa experimenteze sexul nesatios, nebun si periculos in apele impetuoase ale marii.

Pesti-Body Painting : sunt oameni artistici, vizuali, sensibili, evazivi si misteriosi. Deci fantezia sexuala este si mai artistica. Nu exista nimic care ii entuziasmeaza mai mult decat pictura si corpurile combinate. Dupa un strat umed de culori si un contact nesfarsit, totul avea sa devina o opera de arta perfecta.

Berbec-Striptease : Berbecului ii place sa se lupte si sa joace greu pentru a obtine. Este incantata de ideea de a fi o stripteza neputincioasa care intalneste un strain care o provoaca si o pune la locul ei pana explodeaza.

Taur-Foc si Gheata : Considerati cel mai senzual semn al zodiacului, sunt conectati la simturile lor intr-un mod pe care majoritatea oamenilor nu il inteleg. Vor sa-l miros, sa simta, sa guste si sa vada totul. Fantezia ei sexuala perfecta este sa simta senzatii extreme in corpul ei. Putina ceara fierbinte sau gheata frecandu-le partile intime ii va face sa innebuneasca.

Gemeni-Treo : Gemenii iubesc sa-si surprinda iubitii si isi doresc intotdeauna mai mult, asa ca 2 nu este suficient in sex. Fantezia ei sexuala perfecta este sa adauge o terta parte misterioasa in pat.

Rac-Joc de rol : Fanteziile sexuale cu cancer contin emotii profunde, deoarece sunt femei sensibile, complicate, cu mai multe fatete si dinamice. Deci jocul de rol cade ca o manusa. Ei se asteapta la un angajament de 100% in momentul spectacolului, inclusiv costumele.

Jucarii sexuale Leu : Sunt jucause si zadarnice. Leul este dispus sa incerce totul, de la vibratoare, vibratoare, lanturi, bici si multe altele.

Fecioara-Disciplina : Sunt oameni logici si precisi. Cu toate acestea, fantezia ei sexuala perfecta ar fi sa-si disciplineze partenerul pentru ca este bun sau rau. Un fel de dominatrix care controleaza nivelurile de entuziasm.

Balanta-Sex promiscuu : sunt fiinte pline de dragoste si perseverenta, asa ca vor face tot ce este necesar pentru ca o relatie sa functioneze. Cu toate acestea, fantezia lui este in afara ceea ce reprezinta personalitatea lui. Balanta viseaza sa faca sex cu mai multi parteneri, deoarece s-au saturat de echilibru si spera doar sa incalce regulile.

Dominanta Scorpion-Extrema : Este cel mai sexual semn dintre toate. Deci toata acea energie sexuala este canalizata in fantezii. El viseaza sa-si lege partenerul si sa aiba control absolut asupra lui.

Sagetator-Telecomanda : Plin de energie pozitiva si intensa, impreuna cu o vibratie excelenta. Deci, tot ce are de-a face cu vibratiile este pentru Sagetator. Fantezia ei sexuala este sa-si ia un vibrator cu telecomanda si sa-i ofere partenerului ei puterea de a face cu el dupa bunul plac.