La ce varsta practici mai mult sex anal ? Actul sexual anal poate fi foarte placut, dar este inconjurat de mituri care impiedica mai multe cupluri sa indrazneasca sa se bucure de el. Se poate crede ca tinerii o desfasoara mai des, totusi, un sondaj releva realitatea.

Conform Planned Parenthood , sexul anal se refera la introducerea unui penis sau a unei jucarii sexuale in anusul unei persoane.

Se crede ca poate fi o practica dureroasa, dar unele elemente precum lubrifiantul in cantitati bune si mentinerea relaxata in timpul actului, faciliteaza miscarile si sporesc placerea.

La ce varsta practici mai mult sex anal ?

Intrucat este un mod foarte erotic si indraznet de a avea intimitate , s-ar putea crede ca doar cei mai tineri o fac frecvent, dar un sondaj realizat de Men's Health releva ca acest lucru nu este in intregime adevarat.

Potrivit rezultatelor, majoritatea celor chestionati practica sexul anal cel putin o data pe saptamana , iar grupa de varsta la care se bucura cel mai frecvent este de 30 de ani . Intre 40 si 50 de ani poate fi si o practica obisnuita.

Un alt fapt interesant este ca numarul barbatilor care practica sexul anal este semnificativ mai mare decat cel al femeilor. Mai exact, 13% dintre barbati au recunoscut ca au acest tip de practici, iar in cazul femeilor, doar 10%.

Barbatii in varsta de 30 de ani au cel mai mult sex anal , urmati de cei de 20 de ani si cei de 40 de ani sau mai mult.

De ce faci mai mult sex anal dupa 30 de ani?

Potrivit unui articol publicat in Mujer Hoy , de la varsta de 30 de ani se experimenteaza multe schimbari in pat , nebunia hormonala s-a diminuat putin dar acum intimitatea se bucura cu mai multa constientizare , asa cum s-a invatat din greselile trecutului. sexul si mai multa securitate a fost dezvoltata.

Din acest motiv, este obisnuit ca atat barbatii, cat si femeile sa indrazneasca sa faca mai multe practici sexuale , cum ar fi jocuri erotice in care trebuie sa fie legati, sa faca un trio si, desigur, sa experimenteze sexul anal mai des .

Pentru multi, a avea un act sexual anal este o fantezie pe care o au de ani de zile, dar pana la 30 de ani se simt mai in siguranta sa-si ceara partenerul si sa descopere marea emotie pe care o produce fara a fi purtati de tabuuri. 

Multe dintre mituri nu mai prevaleaza si stiu ca nu este o practica exclusiva a barbatilor homosexuali, ci a celor carora nu le este frica sa experimenteze si, mai ales, sa se bucure.

Pe masura ce preludiul sexual primeste o importanta mai mare, exista si mai multa constientizare ca, pentru a avea un sex anal bun , este esential sa va faceti timp pentru a stimula zona incet, mai intai cu un deget, o jucarie sexuala sau chiar cu limba si apoi, cu direct patrundere . La 30 de ani, este mai probabil sa stii din experienta ca lubrifiantul nu poate lipsi si ca orice practica erotica necesita aprobarea ambelor parti pentru a fi cu adevarat excitanta.

Si tu, esti unul dintre cei care au practicat mai mult sex anal de cand aveai 30 de ani?