Ai putea crede ca stii deja cat de mult ii place si ca sexul oral este infailibil pentru a-l satisface, dar te invitam sa mergi mai departe si sa te deschizi posibilitatilor.

Este ironic ca atunci cand vorbiti despre sex oral si imbunatatiti aceasta practica cu partenerul dvs., solutia poate sta tocmai in oral, adica in ceea ce este exprimat prin cuvinte vorbite si nescrise. Unii baieti le este frica sa vorbeasca despre ce le-ar placea cu adevarat sa le faci in timpul unei muie, dar iata cateva sfaturi.

1. Iti place cu adevarat?

Pentru inceput, ar trebui sa stabilim ca iubitul/partenerul/prietenul tau ar putea sa nu-i placa atat de mult sa faca sex oral. L-ai intrebat deja? Desi pare greu de crezut, exista tipi care nu iubesc aceasta practica si prefera alte lucruri din „meniu”. Nimic ca sa vorbim despre asta de la inceput.

2. Ok, daca ii place, acum surprinde-l.

Toata lumea apreciaza surpriza ca, in mijlocul unei alte activitati, in mod neasteptat, incepi sa practici actul sexual chiar daca nu ai o erectie. Ce mai bun decat limba pentru a activa zona si improvizatia va functiona ca un afrodisiac.

3. Cat de puternic?

Ne intoarcem la acelasi punct de plecare. L-ai intrebat deja cat de dur ii place sau daca ii place sa fii afectuos? Poate pentru ca urmareste un anumit tip de porno, crezi ca ii place ca aproape ca il smulgi, dar daca treaba lui sunt actiuni usoare si mai mult bazate pe atingerea buzelor tale. Sunt cei carora le place sa fie supti, in timp ce altora le place „muscaturile” usoare (foarte usoare), ca sa spunem asa, atunci cand va simtiti dintii. Ce se intampla daca ai pe cineva in partenerul tau care prefera saruturi usoare pe penis si ai crezut ca are nevoie de altceva.

La fel, s-ar putea sa va preocupe sa-i acoperiti intreg penisul cu gura si poate ca ii place sa va concentrati doar pe gland si/sau pe preput, daca acesta este cazul in care nu este circumcis.

4. Fantezii de ieri si de azi.

Poate ca nu a indraznit sa va spuna ca are anumite fantezii de a-i face sex oral in anumite circumstante. In masina, fa-o folosind un costum sau pana cand o faci cu lumina stinsa. Limitele sunt determinate de imaginatie, iar acest punct ar putea fi un declansator pentru ca ei sa dea frau liber fanteziei amandurora... Toti castiga si nimeni nu se va plictisi.

Pune-i iubitului tau sa se ridice in timp ce ingenunchezi in fata lui. Prinde-i baza penisului cu ambele maini, ia-l in gura si inclina incet capul dintr-o parte in alta in timp ce lucrezi in sus si in jos. Pentru a creste nivelul, rotiti-va mainile inainte si inapoi, ca si cum ati ajusta obiectivul unei camere. (Foto: Cosmopolitan India)

5.Control.

Este obisnuit sa se generalizeze ca barbatilor le place sa se simta stapani in timpul sexului, luand rolul activ al actului. Dar ati intrebat sau ati ajuns deja la intelegeri? Poate ca sexul oral ar putea fi lucrul din meniu pe care si-ar dori sa fii tu in control, sau invers, ai putea fi de acord ca va fi absolut dominant doar atunci cand ii vei face felatie.

Poate ii este si rusine sa iti spuna ca si-ar dori sa incerce o jucarie sexuala, dintr-un inel vibrant pentru membrul lui sau ca il stimulezi in acelasi timp cu un alt obiect. Limita este imaginatia, dar baza, da, este ca ei o vorbesc!