A face sex prin telefon este foarte interesant pentru cei care sunt infometati de experiente noi sau pur si simplu doresc sa ramana in contact cu partenerul lor. Aceasta practica este mai frecventa decat se crede, ceea ce se intampla este ca se vorbeste putin despre ea din cauza tabuului care a fost tesut in jurul ei de zeci de ani.

Ei bine, tocmai pentru a inlatura acel halou de mister din sexul pe telefon, astazi la RevistaFucsia.com va spunem ce este si care sunt cele mai comune jocuri atunci cand il exersati.

Sexul la telefon este o conversatie care te invita sa atingi un grad ridicat de excitare sexuala folosind jocuri si cuvinte tentante. Cei care isi cultiva relatia in acest fel o considera cu adevarat incitanta si foarte erotica, deoarece le permite sa-si imagineze partenerul si chiar obiectul de dorinta (nu neaparat partenerul lor) in diferite pozitii si circumstante, le ofera libertatea de a vorbi fara teama. de reactie a celeilalte persoane, o determina sa-si satisfaca nevoile si fanteziile in confortul spatiului sau si le ofera posibilitatea de a se preda placerii individuale fara restrictii sau obligatia de a-l satisface pe celalalt (in cazul, de exemplu, ejaculatorii precoce). ).

In principiu, jocul este dat intr-un mod timid. Apoi imaginatia si erotismul cresc pana cand utilizarea unor termeni mai intimi si explozivi declanseaza libidoul, lasand temerile deoparte. Intrucat nu exista posibilitatea de a ne vedea, atunci este necesar sa se recurga la imaginatie pentru ca fantezia sa se desfasoare si corpul gol al cuplului sa fie reprezentat mental. Succesul consta in a scapa de ceea ce este decoros si acceptabil si a da frau liber dorintei.

Cuvintele sunt cu siguranta cele care permit „intalnirii” sa depaseasca sexualul si eroticul, asa ca utilizarea lor este decisiva pentru a captiva cuplul si a atinge un grad ridicat de emotie. In acest sens, cel mai bine este sa te intelegi asupra anumitor termeni pentru a numi orgasme sau acele fantezii care atunci cand sunt numite pot fi intimidante pentru unul dintre cei doi.

Ceea ce ii place cel mai mult Milena Bayona*, o tanara de 29 de ani care a lucrat in doi intr-un centru de apeluri pentru sex, asigura ca exista anumite cuvinte sau fraze care declanseaza cu siguranta erotismul. „Barbatii adora sa fie laudati pentru marimea membrului lor, in timp ce pentru femei este foarte important ca la un moment dat sa spuna cuvinte de dragoste care sa nu sune false”. De asemenea, se asigura ca este necesar sa sublinieze frumusetea celuilalt si dorinta pe care o inspira, folosind intotdeauna cuvinte cu o anumita provocare si „rautate”.

Unele dintre practicile care atrag cea mai mare atentie au de-a face cu: · Dominare: cand unul dintre cei doi vrea sa domine sau sa fie dominat si spune lucruri precum „cine este fata ta”.

· Varste diferite: a face sex cu o persoana in varsta sau cu un adolescent. Corpurile sunt de obicei descrise in detaliu si vorbesc despre inocenta sau experienta vasta.

· Origini diferite: barbati sau femei care doresc sa faca sex cu o persoana de culoare sau asiatic si isi cauta partenerul pentru a-si asuma rolul sau acceseaza linii telefonice pentru a-si indeplini fantezia.

· Sex salbatic: cand cuplul cere un limbaj explicit si aspru pentru a-si satisface rapid dorinta.