tarot online
Pentru a intelege cum sa cititi cartile de tarot online, trebuie mai intai sa intelegeti cum functioneaza tarotul. Arta tarotului este o interactiune complexa intre cunoasterea simbolurilor universale si intelegerea intuitiva a fiecarui cititor. Desi simbolismul in cadrul cartilor de tarot online poate fi incredibil de intimidant pentru un incepator, putem invata cum sa citim tarotul cu mai multa incredere daca il abordam cu o strategie.

Tarot online gratuit - citeste-ti singur viitorul

In acest proces simplu, pas cu pas, veti invata cum sa va oferiti o citire pertinenta, intuitiva a cartilor de tarot online, indiferent de nivelul dvs. de experienta. Acest proces va ajuta sa va atingeti intuitia si sa va uitati la cartile de tarot intr-o lumina cu totul noua.

Selectarea unei punti de tarot

Tarotul se bazeaza pe simboluri trase dintr-o gama larga de constiinte umane. Exista mai multe punti disponibile, fiecare cu propriul set unic de simboluri si sisteme. Va trebui sa creati povesti folosind simbolurile pachetului in citire, deci sa alegeti o punte care rezoneaza cu dvs. este important. Cea mai comuna punte si o modalitate excelenta de a incepe este puntea Rider-Waite. Exista, totusi, o multitudine de optiuni de alegere.

Puneti o intrebare, o tema sau o focalizare

Suntem siguri ca daca sunteti aici, sunteti deja plini de intrebari. Cei mai multi oameni devin curiosi cu privire la citirea cartilor de tarot online atunci cand se confrunta cu o mare incertitudine in viata lor. Si cand cartile sunt folosite corect, ele se dovedesc a fi un instrument formidabil care va ajuta sa luati in considerare alte perspective si sa avansati in cel mai bun mod posibil. Luati in considerare ceea ce doriti sa aflati cu aceasta lectura.

Relaxati-va

Cand sunteti relaxati si mintea voastra este relaxata, vocea delicata a intuitiei dumneavoastra poate fi auzita. Vizualizati tot ceea ce este in mintea dvs. - va puteti intoarce la grijile dvs. mai tarziu - dar pentru moment, lasati-va mintea sa devina transparenta si goala. Relaxati-va corpul prin respiratie in orice zona de tensiune sau disconfort si expirand tensiunea pana cand corpul se simte calm si relaxat. tarot online

Taiati puntea

Plasati puntea de tarot pe masa in fata dvs. si folosind mana stanga, taiati puntea la jumatate si plasati jumatatea superioara in partea stanga. Ar trebui sa aveti doua gramezi de carti acum. Alegeti cartea care se afla in partea superioara a gramezii drepte si intorceti-o.

Citire carti de tarot online

Prima impresie - Observati care a fost primul dvs. gand, senzatie sau reactie atunci cand ati intors cartea. Adesea, prima noastra impresie este incarcata cu o intelegere intuitiva, deoarece ego-urile / mintile noastre nu au avut inca sansa sa intre. Mesajele corporale - intuitia va comunica adesea cu voi prin sentimente fizice, ca fluturi in stomac sau un sentiment de tremurat in maini. Observati daca aveti senzatii fizice in timp ce va uitati la cartea dvs. de tarot online. Spuneti numele cartii cu voce tare - acest lucru poate uneori sa deschida caile in minte, oferindu-va acces la informatii noi. Observati cum va simtiti atunci cand spuneti cu voce tare numele cartii. Culoare - Observati culorile din cartea de tarot. Exista o combinatie de culori, absenta culorii sau mai mult de o culoare? Daca o culoare este mai dominanta decat celelalte, ce inseamna aceasta culoare pentru voi? Actiune! - Ce se intampla in aceasta carte de tarot? Sunt oamenii care comunica sau se lupta? Exista multa miscare sau liniste? Acest singur factor poate indica adesea problema cu care aveti de-a face, si solutiile la ea. Caractere - Observati ce figuri, fie ele umane sau animale, sunt prezente in cartea dvs. tarot. Ce mesaj va aduce acest/e personaj (e)? Imaginati-va ca va inscrieti in cartea tarot si ca aveti o conversatie cu acest personaj. Ce ar spune? Simboluri - Ce simboluri va apartin? Ce inseamna acele simboluri pentru voi? Cartile de tarot online comunica cu noi prin simboluri si multe "intelesuri ascunse" pot fi descoperite cand ne facem timp sa meditam asupra simbolurilor.

Inchiderea lecturii de tarot online

Cand simtiti ca este timpul sa incheiati citirea tarotului, tineti puntea in maini si multumiti-i in mod tacut pentru toate informatiile si indrumarile pe care le-a adus astazi. Poate doriti sa va bucurati de un scurt moment de tacere. tarot online