Vrei sa mergi intr-o vacanta la Disneyland Paris sau sa-i oferi copilului tau cadoul mult visat, dar esti derutat de toate detaliile calatoriei? Poti afla toate detaliile despre vacanta la Disneyland Paris de pe site-ul happytour.ro. Iarna, preturile sunt cele mai mici, iar cozile sunt de asemeni, cele mai mici. 

Vremea in Paris este relativ blanda chiar si iarna, dar majoritatea atractiilor sunt inca in aer liber. Daca nu esti pregatit sa petreci cateva zile in aer liber pe vreme rece, mai bine alegi sezonul de vara pentru o vacanta la Disneyland Paris. Vara poate fi cald, preturile sunt destul de mari, iar cozile sunt nesfarsite. O optiune buna este sa calatoresti primavara si toamna, cand vremea este placuta, si s-ar putea sa dai peste un sezon de pret intermediar.

Cate zile de vacanta la Disneyland Paris sa alegi?

Daca il intrebi pe Winnie the Pooh, raspunsul este clar – cu cat mai mult, cu atat mai mult. Daca esti limitat de timp si buget, sfatul este sa rezervi o vacanta Disneyland Paris de cel putin 2 zile. Astfel, cu o buna organizare, vei avea timp pentru ambele parcuri – Disneyland si Walt Disney Studios. 

Daca vrei sa vezi si sa experimentezi cu adevarat totul, atunci sunt recomandabile 3 zile. Desigur, depinde si de cati copiii ai si de varsta lor, daca sunt interesati de printese, Jedi si alte personaje sau mai mult de plimbari si roller coaster.

Hotel Disney sau alt hotel?

Pentru cazare si odihna ai de ales intre un hotel Disney si un hotel partener. Ce inseamna asta? Disneyland are mai multe hoteluri (unul de 5 stele, doua de 4 stele, unul de 3 stele si doua de 2 stele) care se afla sub sigla Disney si au avantajul ca sunt situate cel mai aproape de Disneyland. 

Totusi, retine ca doar Disneyland Hotel de 5 stele se afla chiar la intrarea in Disneyland. Restul hotelurilor sunt intre 10 si 15 minute de mers pe jos dupa Disneyland si Disney Village (bulevard cu restaurante si magazine sub palaria Disney). Cu toate acestea, fiecare dintre hoteluri ofera si transport constant cu autobuzul catre zona Disneyland. 

Citeste si: Ce Cadou De Neuitat Poti Face Copilului Tau?

Poate cel mai valoros avantaj, sunt orele suplimentare la Disneyland. Daca esti cazat la unul dintre hotelurile Disney, ti se ofera 2 ore suplimentare de intrare la parc. In loc de 10:00 ca toti ceilalti, ai acces de la 08:00. Ar trebui sa retii, ca nu toate atractiile functioneaza atunci. De asemenea, doar unul dintre cele doua parcuri se deschide devreme si de obicei, Disneyland.

Pachete promotionale

Adesea, hotelurile Disney au promotii care includ demipensiune sau pensiune completa in pret. In acest caz, asta inseamna ca ai cupoane pentru inca una sau doua mese pe zi pe care le poti folosi la anumite restaurante din proprietatea Disney si Disney Village. 

Unele dintre aceste restaurante sunt tip bufet, iar altele au un meniu fix. Pachetele hoteliere Disney includ intotdeauna intrarea la Disneyland si Walt Disney Studios. Singurul dezavantaj este ca daca vrei sa folosesti intrarea de 3 nopti si 2 zile de exemplu, vei plati efectiv toate intrarile. In hotelurile Disney, te poti intalni cu personajele preferate din lumea Disney. Toate beneficiile de mai sus pot fi experimentate cu o vacanta la Disneyland Paris.