Pozitia sexuala „ foarfeca este una dintre cele mai populare, totusi, se crede ca este potrivita doar pentru femeile care fac sex cu alte femei , cand realitatea este ca poate fi placuta si in relatiile heterosexuale.

A face dragoste in aceasta pozitie aduce multe beneficii pentru placerea sexuala , mai ales ca permite stimularea intensa a clitorisului , o zona erogena sensibila la femei care are peste 8.000 de terminatii nervoase.

Daca vrei sa incerci ceva nou in intimitate si sa garantezi orgasmul, nu poti rata pozitia sexuala „ foarfeca , deoarece este simpla si placuta atat in ​​sexul lesbian , cat si intre barbati si femei.

Pozitia sexuala „ foarfece ”, cea mai placuta pentru ei

Atingerea orgasmului feminin nu este intotdeauna usoara, necesita o stimulare adecvata in zonele potrivite, inclusiv in clitoris . De fapt, sexologul Elizabeth Lloyd subliniaza ca doar 25% dintre femei ating orgasmul prin penetrare , in timp ce restul necesita stimularea clitorisului .

In acest sens, pozitia sexuala „ foarfece poate fi cel mai bun aliat, deoarece ii permite sa fie trezita la maximum de frecarea senzuala care se produce.

In general, exista trei motive pentru care acest mod de a face dragoste este atat de recomandat:

1. Permite stimularea clitorisului

2. Exista o penetrare profunda

3. Femeia detine controlul miscarilor

Cum se face?

Este foarte simplu, barbatul trebuie sa ingenuncheze pe pat sau pe podea, apoi ea se intinde in fata lui, dar trebuie sa-si incruciseze un picior intre cele ale partenerului si cu celalalt, sa-si inconjoare talia. Ideea este sa cream un fel de X urias cu corpurile.

Fiind impletite, miscarile de frecare si frecare pe clitoris genereaza o placere intensa si, in plus, este favorizata patrunderea profunda . Deoarece detine controlul total, ea poate decide cat de repede sa treaca la orgasm si poate determina exact unde sa aplice cea mai mare frecare pentru a o trezi .

In cazul in care se practica in timpul sexului intre femei , ambele ar trebui sa stea fata in fata, sa-si impleteasca picioarele si sa se sprijine pe spate cu bratele, astfel incat sa se poata misca cu usurinta si sa-si faca vulvele sa se frece una de cealalta .

Modalitati de imbunatatire a „ foarfecei ” in pat

In sine, pozitia sexuala „ foarfeca este foarte incitanta si poate dezlantui cele mai intense orgasme in ele, dar exista cateva mici secrete care pot duce placerea la un alt nivel, cum ar fi:

-Deschideti larg picioarele: Un picior ar trebui sa fie mai sus decat celalalt si trebuie sa va tineti si sa deschideti cat mai mult posibil pentru ca stimularea clitorisului sa fie un succes.

- Atingerea: este ideal sa-ti folosesti mainile in timp ce au loc miscari sexuale , in special pentru a mangaia alte parti sensibile, cum ar fi sanii si clitorisul insusi .

-Bucurati-va de gesturi: Deoarece vor fi fata in fata, ei pot profita de ocazie pentru a vedea gesturile de bucurie ale femeii atunci cand aceasta atinge placerea maxima . Daca tu esti cel care primeste stimularea, incearca sa te lasi si spune-i partenerului tau ca iti place felul in care o fac.

-Ai rabdare: Daca nu ai facut niciodata pozitia sexuala „ foarfeca , probabil ca nu va iesi perfect prima data, dar daca ii dedici timp si antrenament, cu siguranta o vei stapani si vei striga de placere la fiecare cand o faci.