Ce nu ar trebui sa lipseasca in nicio camera de copii si serveste in egala masura drept jucarie, decor si prieten? Desigur jucarii pentru bebelusi din plus si din lemn. Jucariile din lemn si din plus sau material textil au facut parte din echipamentul copiilor timp de multe decenii si sunt, de asemenea, cadouri populare. 

Nu doar ca bebelusii si copiii mici au intotdeauna jucariile de plus sau animalele de plus preferate in bratele lor micute, ci adesea le prefera pana la pubertate. Copiii nu numai ca se joaca cu animalele lor dragute, ci deseori le si incredinteaza supararile lor.  Mai mult decat atat, aceste jucarii pentru bebelusi ii fac foarte fericiti pe copii. 

De exemplu, animalele adevarate precum cainii, pisicile sau iepurii nu sunt potrivite ca animale de companie pentru bebelusi. Jucariile pufoase si din lemn, insa, devin cei mai buni prieteni ai copiilor.  Pot fi un cadou grozav din partea unei rude sau a prietenilor si de asemenea, sunt potrivite pentru botez. 

Jucarii pentru bebelusi – prieteni adevarati 

Cu totii probabil cunoastem copii mai mari si mai mici care poarta cu ei jucaria lor preferata practic zi si noapte. Fara prietenul moale sau fara masinuta de lemn preferata,  copiii simt ca le lipseste ceva. 

Citeste si: De ce criterii trebuie sa tii cont cand cumperi jucarii pentru copii?

Se poate observa adesea ca aceste tipuri de jucarii nu sunt doar simple obiecte cu care se joaca,  deoarece copiii  dezvolta si o relatie reala cu animalele de plus precum ursuletii, elefantii sau cainii. Nimeni nu poate sti dinainte pe care dintre multele jucarii le va alege brusc copilul, ca insotitor indispensabil. Jucariile pentru bebelusi sunt lavabile, sunt realizate din materiale inofensive si sunt cea mai buna solutie pentru joaca de zi cu zi.

Ce este o jucarie de plus?

In categoria de jucarii pentru bebelusi, industria ofera copiilor mici o varietate gigantica de jucarii educationale, puzzle-uri sau jucarii din lemn, cu care bebelusii isi pot dezvolta diferite abilitati in acelasi timp. 

Jucariile de plus cu ochi mari, pe de alta parte, sunt mai mult decat o jucarie, sunt cei mai buni prieteni. Practic, fiecare specie de animale de pe aceasta planeta este disponibila si ca jucarie de plus, mereu pufoasa si sunt deosebit de potrivite ca inlocuitor la animalele adevarate. 

Jucarii pentru bebelusi din lemn

Jucaria pentru baieti este masinuta. Jucariile pentru bebelusi sunt realizate din lemn de calitate, care nu produce efecte negative copilului. Jucariile din lemn sunt un adevarat clasic si se bucura de o popularitate de durata, deoarece reprezinta in egala masura naturaletea si durabilitatea. 

Nu in ultimul rand, majoritatea parintilor s-au jucat candva cu o astfel de jucarie. Cu toate acestea, ar trebui sa arunci o privire atenta atunci cand cumperi, deoarece nu orice jucarie din lemn este lipsita de substante nocive si de riscul de ranire. 

In comparatie cu jucariile din plastic, jucariile din lemn au de obicei o durata de viata semnificativ mai lunga. In plus, materialul natural nu contine deloc poluanti. Deoarece majoritatea jucariilor din lemn sunt construite foarte robust, exista un risc redus de ranire din cauza ruperii pieselor. 

Pretul unei jucarii din lemn este adesea mai mare decat al unei jucarii din plastic. Datorita duratei lungi de viata a jucariilor din lemn, achizitia merita de obicei, iar jucaria este adesea transmisa din generatie, in generatie.