Cand te gandesti la tacticile care compun sexul bun, te gandesti adesea la aspecte fizice, cum ar fi ce pozitii ar trebui sa incerci, cum ar trebui sa te atingi sau pe ce parti ale corpului ar trebui sa te concentrezi. Exista insa o componenta care, desi nu este esentiala sa faci sex, poate creste substantial calitatea momentului: vorbirea sexuala.

„Spunerea sau auzirea cuvintelor incarcate erotic stimuleaza transmiterea dopaminei, care joaca un rol important in excitarea sexuala”, a explicat presei Ian Kerner, dr., autorul cartii Passionista. „Aceste fel de cuvinte pot spori intensitatea emotionala si fizica a experientei”, a spus expertul. Din pacate, majoritatea femeilor nu sunt sigure ca vorbele murdare sunt sexy, asa ca prefera sa taca in timpul actului, pierzand astfel sexul mai pasional. Iata o revelatie: departe de a te face prost, mentionand ceea ce iti place sau ce vrei sa faci, intr-un mod senzual, ii va invarti imediat motoarele tipului tau.

Barbatii adora comunicarea erotica, toate sunetele care dezvaluie o satisfactie autentica vor fi bine apreciate de partenerul tau; gemetele si suspinele ar trebui sa fie mereu prezente, dar cand vine vorba de cuvinte exista doua posibilitati: exprima de ce te bucuri de momentul si descrie ce vrei sa faci in continuare.

Cum sa incepeti Este clar ca fiecare cuplu are preferintele sale particulare, este posibil ca vorbele murdare sa nu functioneze pentru toti oamenii, dar nu strica niciodata sa o incerci, nu degeaba cel mai bine vandut material pornografic este cel care se ocupa de asta. tip de comunicare verbala din partea femeii. „Cheia este sa-ti dai seama ce se simte bine pentru tine si ce vrea barbatul tau sa auda, apoi lucreaza de acolo”, a spus Aline P. Zoldbrod, PhD, terapeut sexual si autoare a cartii Sex Talk: Uncensored exercises for explorer what really turns you „Chiar si respiratia grea poate face sexul mai spectaculos”, a spus el.

Este posibil ca prima data cand spui lucruri in pat sa te simti ciudat, daca nu esti obisnuit sa spui un singur cuvant, dar aminteste-ti ca fiecare relatie buna depinde de comunicare, asa ca cateva fraze nu sunt prea mult, mai ales toate daca ele servesc pentru a arata ca esti complet impregnat de mangaierile lor. „Oamenii nu realizeaza ca a fi verbal in pat nu inseamna doar personalitate, ci si practica”, spune Regena Thomashauer, autoarea Ghidului pentru barbati pentru proprietar si operator al lui Mama Gena.

Desi se numeste vorba murdara, nu trebuie sa fie neaparat cuvinte obscene, departe de asta. Este vorba de a sublinia senzualitatea atunci cand vorbesti in spatele usilor inchise. Chiar si fraze simple precum „ce vrei sa faci acum” sau „am sa fac ce-ti place” pot fi extrem de erotice daca sunt spuse pe tonul potrivit.

Fraze castigatoare Tine cont ca vorbele murdare pot fi extrem de incitante pentru multi barbati, daca le insotesti cu gemete si sunetul respiratiei tale grele, le vei putea creste entuziasmul. Invata sa-i gestionezi astfel incat sa-si indeplineasca functia de entuziasm si sa ajunga impreuna la acelasi punct.

Vin: ocupa locul numarul unu. De indata ce o pomenesti intre gemete, iti vei emotiona barbatul in asa fel incat este foarte probabil sa vina si el. Incercati sa o spuneti doar daca sunteti pe cale sa ajungeti, daca nu doriti ca orgasmul sa dispara.

Imi place ca imi (verb: freaca, atinge, mangaie, sarut etc.) al meu (loc: mameloane, picioare, coada, buric etc.): daca adaugi senzualitate acestei fraze, vei primi imediat tratamentul pe care il vei cauta; Nu este vorba de a da un ordin (desi pentru unii poate functiona), ci de a-i sugera sa efectueze actiunile pe care le gasesti placute; el va sti ca daca va face ceea ce ii ceri tu vei fi mai implinit si si el, asadar.

Iti iubesc mainile:Complimentele pentru performanta sa buna vor fi o excitare pentru el, deoarece va fi o recunoastere explicita ca are misiunea de a va face placere.

Iti este atat de greu: sunt permise fraze pline de capcana intre foi, vei fi surprins sa vezi cat de incitante sunt. Fa-ma greu: de indata ce o spui, isi va scoate toata energia