A te trata din cand in cand cu un tratament mai eficient, mai tintit decat acasa este un obicei excelent de infrumusetare de adoptat. Fata sau corp, in orice perioada a anului, sunt doar beneficii de a fi rasfatat. Dovada o vei gasi mai jos.

„Doctorul tau de frumusete” iti ofera un moment privilegiat intr-un salon cosmetica Cotroceni in care sa iti cunosti tenul. Acesta se va uita cu precizie la tenul tau si veti putea stabili impreuna obiectivul de frumusete si astfel te va sfatui asupra tratamentului potrivit si ce produse sa folosesti. Astfel, tratamentele efectuate in saloanele de cosmetica au rezultate vizibile inca de la prima sedinta. 

Iti iei timp pentru tine

Ideal este sa faci o vizita la un salon cosmetica Cotroceni o data pe luna sau la fiecare schimbare de anotimp. Este o adevarata placere care cu siguranta va avea un efect estetic, dar si un rezultat mental pentru ca vei iesi din ea scapata de tensiuni si stres. Acest sedinte, care dureaza de la 30 la 120 de minute, in functie de tipul de serviciu ales, este un adevarat bonus de acordat tie cat mai curand posibil.

Obtii rezultate vizibile imediat

Oricare ar fi nevoia tratata in timpul tratamentului, iti vei simti imediat pielea mai frumoasa. Este un adevarat plus pentru epiderma ta. Inainte de sarbatori, de exemplu, o buna exfoliere, masca si masaj vor pregati pielea pentru expunerea la soare. 

La intoarcere, acest lucru va alunga celulele moarte fara a-ti ataca bronzul frumos. Iarna, un tratament de stralucire va aduce un real impuls pielii terne. Un tratament anticelulitic nu va face minuni deodata, dar va reactiva circulatia si va ataca celulita de la suprafata, un inceput bun pentru a incepe o dieta mica, nu?

Obtii un diagnostic global personalizat

De la inceput pana la sfarsit, este un moment cu adevarat special alaturi de cosmeticianul tau, care isi va face timp sa discute cu adevarat despre nevoile pielii tale cu tine. Se schimba odata cu anotimpurile, cu problemele hormonale, cu varsta si nu o stii bine. 

Obiectivul este sa obtii cel mai potrivit protocol de tratament, sa stii care este tipul tau de piele, de ce are nevoie epiderma ta, fara a uita bineinteles de dorintele tale.

Profita de expertiza

De nerealizat acasa, unele protocoale de ingrijire sunt special concepute pentru institute si au nevoie de o mana profesionista pentru a fi realizate. Esteticianul va aplica produse profesionale sau va folosi instrumente cu pricepere. Acest lucru va stimula schimburile celulare, rezultand un efect imediat de intinerire.

Iti optimizezi ingrijirea la domiciliu

Datorita gesturilor bune pe care le vei fi primit si invatat la institut, vei stii si ce sa faci acasa. Esteticianul iti va arata cum sa aplici o crema, cum sa te demachiezi, cum sa ai mai bine grija de pielea ta...

Iar datorita diagnosticului, vei sti exact ce ritual de ingrijire sa adopti acasa pentru a-ti pune in valoare pielea din cap pana in picioare.