Cu totii am fost lasati la un moment dat. Prima data poate fi suferinta pura si mai mult atunci cand o insotesti cu cantece melodramatice care se limiteaza la disperare, de ce tristetea a produs intotdeauna creativitate?

Al doilea ramas bun este cel al evolutiei. La acest nivel urasti cu toata puterea pe cine te-a parasit. Aceasta poate fi etapa cea mai interesanta si creativa, sau cel putin cea in care ne incurajam si cautam sa ne hranim stima de sine.

Dar nu poti exagera simtindu-te rau pentru melodii precum Blur's No Distance Left To Run , cu atat mai putin alimenta acest moment de durere cu Videotape de la Radiohead . Sa fim sinceri, genul asta de cantece nu te vor ajuta si singurul lucru pe care il vor face este sa te faca sa plangi.

Este timpul sa-l scoatem pe Trent Reznor, Garbage, Los Planetas, Lily Allen din playlistul nostru si sa cantam aceste zece melodii perfecte pentru a le pune ca coloana sonora pe drumul catre uitare, unde ajung toti fostii.

1. Green Day, Platypus (Te urasc)

Daca nu-ti doresti nici macar putin, dedica -i punk bun si daca nu ai auzit niciodata punk , e timpul sa o faci, sa-i spui fostului tau ca nu e de dorit: 'Dickhead, fuckface, cock smoking, mother fucking / Nemernic, ticalos murdar, risipa de material seminal, sper sa mori, hei!'.

2. Cuie de noua inci, numai

Marele Trent Reznor reuseste intr-o melodie sa construiasca o fraza grozava „There is no you, there are only me” vei simti o mare placere cand o vei canta. 

3. Ar trebui sa stii, Alanis Morissette

Femeile pot fi ofensatoare fara a cadea in drama Paquita la del Barrio; din acest motiv, il includem pe Alanis Morissette. Cu acest cantec ii vei reaminti ceea ce simti si el va sti ca nu va gasi pe cineva ca tine. Asa ca ia microfonul si intreaba   -o: Te gandesti la mine cand o tragi?

4.Ha Ha Ha, La Lupita

Fa-ti joc de fostul tau cu aceasta melodie si, fara alte prelungiri, pune-ti ruj si tot ce a mai ramas este sa spui: „Ha Ha Ha, rad asa de mult”

5.  Special, Gunoi 

Shirley Manson ne spune sfarsitul unei iubiri asa cum este de obicei de cele mai multe ori. 

6. „La naiba”, Lily Allen

Esti o fata draguta, cu siguranta nu vrei sa pierzi acel titlu al fetei sale care dedica melodii Molotov, de aceea iti oferim optiunea perfecta sa o faci cu vocea dulce si inocenta a lui Lily Allen cantand fuck you, fuck you foarte foarte mult.

7. Spre Dincolo. danielii

Daca fostul tau nu s-a maturizat inca si vrea sa te faca gelos, plimbandu-si actualul partener in fata ta, elimina imediat Los Daniels din lista ta de redare . O va intelege repede fara sa te oboseasca cu aspectul prost, chiar daca este un prototip „entuziast, dar nu foarte analitic”, cu aceasta melodie, va intelege mesajul.

8.Robbie Williams, Karma Killer

Robbie Williams nu este un tip dragut, motiv pentru care il iubim. Cand il urasti pe fostul tau, dedica-i acest cantec.

9.Cosmar la parcul de distractii, The Planets. 

Celebrul grup indie spaniol este specialisti in zdrobirea inimii, dar nu se limiteaza niciodata la branza, lucru pe care il apreciem. Cu greu vei gasi un cantec mai expresiv decat acesta: „Sper sa ajungi sa te impusti. Cand vezi ce nemernic ai fost, vreau sa stii ca a fost un iad sa fii cu tine ” . Nu este recomandat in prima etapa a tusei.

10.Voi dansa pe mormantul tau, Sinister

Titlul va spune totul. Sinistrii sunt specialisti in materie si te vor ajuta mereu sa enumerati cateva si originale moduri de a spune adevarul, atunci cand esti beat. Simplu dar puternic „si vei muri in timp ce disc jockey-ul rade” ceva mai puternic?