Cine nu gaseste sau nu a gasit vreodata tentanta ideea de a fi dominat sau dominant in timpul unei relatii sexuale? Aici va spun totul despre aceasta practica sexuala, care pentru multi este super placuta. 

Un schimb consensual de puteri, despre asta este sadomasochismul. Contrar credintei populare, jocurile de robie, dominanta si sadomasochism (BDSM) nu au nimic de-a face cu constrangerea, umilirea sexuala sau orice alt fel, ci cu erotizarea puterii pe care o produc jocurile. Se intampla sa existe o multime de prejudecati in jurul acestor practici, in principal din cauza lipsei de informatii. Priviti doar modul in care termenul „sadomasochism” este definit in dictionar, ca „comportament sexual sau comportament in care persoana experimenteaza excitare sexuala si satisfactie prin suferinta fizica sau mentala provocata sau primita de la o alta persoana”.

Este adevarat ca romanul Cincizeci de umbre de gri a schimbat oarecum perceptia asupra sadomasochismului si chiar a starnit curiozitatea multora dintre cititorii sai care acum il privesc cu alti ochi. Desi hraneste niste mituri false, precum cei care practica BDSM au suferit abuzuri in copilarie sau sunt oameni care se feresc de relatii si legaturi romantice foarte puternice. Nu numai ca nu au suferit niciun fel de abuz, dar in majoritatea cazurilor sunt cupluri consolidate care cauta sa traiasca experiente noi si sa condimenteze intens activitatea sexuala. Aceste jocuri de dominatie si supunere necesita o anumita intimitate emotionala si multa incredere pentru a le duce la indeplinire. Din acest motiv, nu este recomandat sa le puneti in practica cu un partener ocazional.

Asa cum se intampla cu jocurile in care ne luam roluri si ne actionam, si in sexul sadomasochis gasim o legatura puternica cu fanteziile noastre. Acele fantezii in care se asuma un rol de supunere, cum ar fi atunci cand cineva te „ia” cu forta, te rapeste sau te seduce. Sau acelea altele in care te gasesti in control erotic total si absolut al unei situatii, precum: a avea sclavi sexuali sau a visa ca o persoana celebra moare de pasiune pentru tine. Jocul puterilor este foarte important pentru imaginatia noastra erotica si pentru practica sa infinit de delicioasa.

Probabil te gandesti: „Toate foarte dragute Alessandra, dar ce zici de durere?”. Sexul sadomasochist nu se datoreaza in primul rand experientei fizice a durerii, desi unele activitati tipice sunt aromate cu aceasta. Cel mai bun mod de a descrie experienta acestui tip de practica este ca genereaza senzatii super intense, in loc de durere. Inghititi de contextul jocului, de emotia experientei si a fanteziei, ceea ce altfel am putea simti in timp ce durerea se transforma in placere. In plus, excitarea sexuala afecteaza perceptia durerii. Exprimarea sexuala sadomasochista este foarte complexa si variata, dar este o alternativa reala si actuala pentru cei care sunt interesati de ea. Nu trebuie sa va temeti de asta si nici sa aveti prejudecati fata de cei care aleg sa se bucure de aceste jocuri erotice.

Daca iti vine sa te barboci in jocuri sadomasochiste, iti recomand sa incepi cu ceva foarte simplu, precum privarea senzoriala; a nu vedea sau a auzi creste senzatiile corporale. Acopera-ti ochii cu o legatura la ochi si pune-ti niste casti cu muzica ta preferata, in timp ce partenerul tau iti mangaie corpul si te duce la orgasm. De asemenea, va puteti juca cu niste cravate; sentimentul de a nu te putea elibera este un stimul foarte puternic. O pereche de catuse, o curea, o cravata... Alege tipul de cravata cu care te simti cel mai confortabil. O alta optiune foarte fierbinte este lovitul cu mana si pe fese. Intensitatea si cantitatea de bataie pe care esti dispus sa o primesti depinde de tine. Prin urmare, ceva super important in aceasta practica este ca exista o comunicare sincera si fluida. Chiar mai mult, cuvintele cheie sunt chiar folosite pentru a sti cand este suficient. Astfel, nimeni nu va fi ranit.

Este important sa retineti ca expresia noastra sexuala este un joc pentru adulti. Si pentru ce sunt jocurile? Ei bine, sa ne distram de minune, sa ne distram, sa iesim din rutina si sa ne surprindem. Redescopera acea pasiune pentru joc si vei vedea cum se intareste intimitatea in relatia ta. Invitatia este pe masa, trebuie doar sa indraznesti!