De ce fostul meu continua sa spioneze retelele mele sociale? Cu siguranta este ceva pe care te-ai intrebat de mai multe ori cand descoperi ca i-a „a placut” o publicatie pe care ai facut-o. Inainte de a va imagina lucrurile, va spunem care este sensul real din spatele lor.

Multi au un fost iubit care a lasat o amintire frumoasa si, desi nu exista prietenie ca atare, decid sa pastreze legatura prin intermediul retelelor de socializare.

Ceea ce poate provoca confuzie este faptul ca fostul partener da semne ca a spionat pe retelele de socializare , lucru despre care expertii spun ca poate avea mai multe semnificatii. Cititi mai departe pentru a afla totul despre asta.

De ce fostul meu continua sa spioneze retelele mele sociale?

Este normal ca fostul partener sa „aprecieze” sau sa „aprecieze” unele lucruri pe care le distribui pe retelele de socializare, dar atunci cand observi ca aceasta persoana ti-a vazut constant activitatea pe retele, poate fi deconcertant. 

Poate primul lucru pe care il crezi este ca inca este interesat si nu indrazneste sa o spuna, totusi, inainte de a-ti crea aceste povesti in cap, ar trebui sa stii care sunt posibilele motive din spatele ei. Ceh: 

1. Nimic romantic 

Faptul ca fostul tau vede ceea ce faci tu pe retelele de socializare poate sa nu aiba vreo semnificatie romantica, din moment ce s-ar putea sa se fi plictisit sa se uite la retelele de socializare sau sa fi fost curiosi.

Expertul in relatii Jen Kirsh detaliaza ca, in general, nu inseamna nimic atunci cand un fost ne spioneaza online , pentru ca doar pentru ca vede ceea ce faci, nu indica faptul ca vrea sa reia relatia. Cert este ca daca a vrut sa revina cu tine, nu va ezita sa-ti spuna.

„Orice sens pe care vrei sa-l acorzi acestei atitudini este o pierdere de timp”, spune expertul.

2. Cauta sa te testezi

Un alt motiv pentru care fostul tau te spioneaza pe retelele de socializare este ca este o persoana sentimentala, asa ca trebuie sa fie la curent cu viata fostilor sai parteneri.

Asta pentru ca uneori poti simti o oarecare melancolie atunci cand iti amintesti relatiile tale si, de asemenea, pentru ca vrei sa-ti testezi sentimentele si sa afli daca cu adevarat nu mai simti nimic pentru el sau ea.

3. Inca nu a trecut

Clarissa Silva, om de stiinta comportamentala si creatoare a ipotezei fericirii, explica ca fostul partener iti poate spiona si retelele de socializare  sau te poate urmari pentru ca nu au reusit sa proceseze despartirea, mai ales daca s-a incheiat recent.

Un alt motiv este ca vrea sa faca un fel de comparatie pentru a vedea daca esti deja mai bine, daca iti continui viata normala sau daca te distrezi prost.

4. Vrei sa atragi atentia

In cele din urma, observarea ca fostul tau continua sa spioneze retelele tale de socializare ar putea indica faptul ca cauta atentie pentru a se apropia din nou de tine.

Cu toate acestea, nu ar trebui sa sari la concluzii atat de repede, deoarece este un semn foarte fragil a ceea ce crede despre tine si nu indica pe deplin ca vrea sa revina cu tine.

5. Gelozia

Fostul tau poate spiona ceea ce faci pe retelele de socializare pur si simplu din gelozie, deoarece ego-ul lui este atat de mare incat nu suporta ideea ca esti deja fericit cu altcineva.

Este o modalitate de a sti daca ai uitat deja sau daca incepi o noua relatie.

Cand fostul tau te spioneaza pe retelele de socializare, nu indica neaparat ca ii este dor de tine sau ca vrea sa revina cu tine, asa ca cel mai bine este sa nu te gandesti atat de mult la asta si sa incerci sa continui cu tine. viata.

Problema incepe, potrivit unui articol publicat in El Confidencial, atunci cand faci postari pe retelele de socializare special pentru a fi vazute de fostul tau, deoarece acestea indica faptul ca esti inca cuplat de acea persoana si ca nu ai uitat-o. Poate fi chiar un semn ca stima ta de sine depinde daca te vede sau nu, asa ca ai grija.