Dupa cum se spune, „Distanta face ca inima sa devina mai indragita.” In timp ce prea mult spatiu - fizic sau emotional - poate fi dificil pentru un parteneriat, vor fi momente in care iti vei dori timp singur ca si introvertit. Si daca simtiti asta in ultima vreme, nu va simtiti rau - nu este nimic in neregula cu dvs. sau relatia dvs.

A fi parteneri nu inseamna ca trebuie - sau chiar ar trebui - sa faci totul impreuna. A avea nevoie de spatiu nu inseamna neaparat ca relatia dvs. este condamnata. De fapt, poate fi un semn sanatos ca va acordati prioritate ca individ atat in ​​interiorul, cat si in afara relatiei voastre. Iata cateva semnele ca este posibil sa aveti nevoie de mai mult timp petrecut in singuratate.

Te lupti cu lucruri lipsite de importanta

Conflictul este normal si poate fi chiar sanatos in relatii. Poti depasi un conflict facand sex cum vezi pe adult69.ro. Dar daca descoperiti ca dvs. si partenerul dvs. va concentrati adesea asupra lucrurilor care nu conteaza – al cui rand este sa scoateti gunoiul sau ce sa aveti pentru cina, de exemplu - acesta ar putea fi un semn ca aveti nevoie de spatiu. Este nevoie sa va concentrate asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat.

Te-ai plictisit

Este usor sa intri intr-o rutina in relatia ta. Si rutinele pot deveni destul de plictisitoare destul de repede. Daca descoperiti ca va plictisiti de partenerul dvs. - continuati sa faceti si sa vorbiti despre aceleasi lucruri, incercati sa faceti un pas inapoi. Nu este neaparat nimic in neregula cu partenerul cu relatia dvs. Este posibil sa aveti nevoie doar de o oportunitate de a vedea lucrurile cu ochi diferiti.

Nu-ti vezi niciodata prietenii

Desi este important ca partenerul dvs. sa va completeze si sa va sprijine, este de asemenea util sa va amintiti ca partenerul dvs. nu poate fi totul pentru dvs. Si prietenii si familia ta fac diferenta. Acestia sunt cei pe care va puteti baza pentru a umple orice goluri. Partenerul dvs. este posibil sa nu poata umple toate golurile. De aceea, este foarte important sa aveti si ceva timp singur, sau timp cu prietenii si familia. A avea o diversitate de perspective si oameni in viata ta te va ajuta sa vezi experientele din toate punctele de vedere si sa iti largesti obiectivul asupra vietii. Auzind doar doua puncte de vedere ale doua persoane, ale tale si ale partenerului tau, poate ajunge sa te limiteze.

Evitati lucrurile pe care va place sa le faceti

Cand ati fost ultima data la clasa de yoga? Sau cand ati citit ultima data o carte? Acestea sunt doar exemple, desigur. Ideea este, cand a fost ultima data cand ti-ai luat timp pentru asta? Daca nu mai faci lucrurile care ti-au placut intotdeauna sa le faci, atunci s-ar putea sa fie momentul sa reevaluezi timpul pe care il ai pentru tine si cum il cheltuiesti. Nu lasati ceea ce va place sa faceti deoparte, pentru ca asta este tot ce conteaza in viata, sa faceti ce va place.

Nu te simti in largul tau

Acest ultim punct este probabil cel mai important semn ca aveti nevoie de ceva spatiu. Daca nu va mai simtiti confortabil, atunci probabil ca aveti nevoie de ceva timp singur. In timp ce conectarea, compromisul si angajamentul sunt cruciale pentru orice relatie, nu este niciodata sanatos sa pierdeti din vedere cine sunteti in afara acesteia. Amintiti-va ca petrecerea timpului in singuratate nu este ceva rau. Din contra, este extrem de benefic pentru orice cuplu. Cand observati semnele ca aveti nevoie de acel spatiu, discutati cu partenerul dvs. si lucrati impreuna pentru a programa timpul petrecut impreuna.