Dacă nu ai un job comun, sau cel puțin cu un nume sonor, știi că răspunsul la întrebarea „Cu ce te ocupi?” va ridica sprâncene. Iar în această situație puteți doar să sperați să nu mai pună nimeni o altă întrebare sau să nu vă întrebe nimeni lucruri specifice despre jobul vostru. Ei bine, am făcut o listă cu joburi frumușel plătite dar neobișnuite, la acre poți să te gândești atunci când vrei să te lase lumea în pace cu titulatura jobului tăi.

Testeri de jucării sexuale

1.Testeri de jucării sexuale – 39.000$/an

 

Jobul perfect pentru toți cei face fac maratoane de masturbare și le place să experimenteze, s-a născut. Avantajul acestui job este că poți lucra acasă, printre altele. Totuși responsabilitatea este mare. Aceste jucării trebuie să fie perfecte atunci când ies pe piață și să răspundă nevoilor maselor. Prin urmare, după o partidă nu te poți întinde pe spate să adormi ci trebuie să evaluezi aceste oblete și să aduci sugestii de îmbunătățire.

 

2.Stilist de mâncare – 33.000$/an

 

Aici se întâlnesc arta, fotografia și ochiul pentru detaliu. Deoarece mâncarea care arată este mai delicioasă. Prin urmare, restaurante celebre și chefi angajează stiliști pentru mâncare pentru a le face meniul mai apetisant vizual. De obicei acești oameni lucrează în publicitate. Ei recolorează mâncarea dacă este nevoie și folosesc unelte neconvenționale de dragul artei.

 

3.Tester de mâncare de animale – 40.000$/an

 

Dacă au papile gustative fine și vrei să ajuți prietenii cu blăniță,atunci acest job este perfect pentru tine. Un tester de mâncare de animale de casă gustă mâncarea patrupedelor prietenoase pentru a verifica dacă gustul este bun pentru cei mici și dacă are consistența necesară pentru a-i hrăni. Și da, pot scuipa după ce gustă.

exercitii pentru cai

4.Profesor de fitness pentru cai – 52.000$/an

 

Dacă îți plac caii dar nu ești suficient de scund ca să fii un jokey, destul de bogat ca să ai o fermă și nu îți place să cureți bălegar, nu trebuie să renunți la ideea că nu poți lucra cu cai. Profesorul de fitness pentru cai este cel care încălzește caii înainte de alergare sau îi scoate la plimbare în zilele în care aceștia sunt liberi. Totuși, trebuie să învățați să citiți stările acestora și să faceți program de exerciții în funcție de cheful lor.

 

5.Curățător de ecrane IMAX – 45.000$/an

 

Cea mai mare problemă a cinematografelor IMAX nu este murdăria de pe jos sau oamenii puțin educați cu praful. Din cauza ecranului foarte mare se adună foarte mult praf iar personalul cinematografului care de obicei se ocupă de curățenie nu poate folosi doar un aspirator pentru ditamai ecranul. De aceea există curățători specializați în ecrane IMAX.

 

6.Domnișoară de onoare profesională – între 300$ și 2000$ /nuntă

 

În industria de milioane de dolari care se chinuie să țină pasul cu timpurile dar și dorințele uneori neortodoxe ale mirilor, domnișoarele de onoare de închiriat sunt o noutate. Există însă firme care au în portofoliu și acest serviciu, deci poți să pui un anunț de închiriere online, poate pică ceva.

 

7.Testeri de mobilă – 31.000$/an

 

Producătorii serioși de mobilă angajează testeri pentru noile produse pentru a vedea dacă sunt suficient de comode, practice și rezistente. Deci dacă îți place să sari în pat sau să trântești uși, acesta este jobul pentru tine. Și după ce faci ce îți place, ai satisfacția că oamenii nu vor avea fel de fel de probleme legate de tipul de mobilă pe care l-ai testat. De fapt, acești oameni sunt supereroi care fac un serviciu umanității.