Acesta este un mit recent care a aparut mai ales in cazurile cuplurilor tinere . Potrivit psihologului Jose Alonso Pena Herrera, expert in probleme de sexualitate, acest zvon nu a fost verificat cu exactitate si este chiar imprevizibil sa se asocieze direct cancerul bucal cu aceasta activitate sexuala.

In unele cazuri s-a constatat ca persoanele care sufera de acest tip de cancer si care intr-un fel sau altul au ajuns sa asocieze subiectiv sexul oral cu boala lor, au avut alti factori de risc, altii decat practicile sexuale si care au fost cauza. a spus cancerul.

Femeilor le place repede: Una dintre cele mai importante baze pentru ca un barbat sa poata da placere unei femei este sa fie detaliat, asta inseamna ca trebuie sa fie atent la reactiile pe care aceasta le are cu privire la fiecare stimulare pe care barbatul i-o ofera. cu limba ta.

„De fapt, este mult mai important sa se faca incet si tinand cont de reactiile pe care femeia le are in timpul actului ”, afirma Jose Alonso.

Mitul vitezei este unul dintre cele mai comune si gresite care exista, sexul oral atat pentru barbati, cat si pentru femei ar trebui ghidat de stimulare si de capacitatea fiecaruia de a fi atent la reactiile celuilalt .

Sexul oral nu transmite boli venerice:

Exista credinte periculoase ca sexul oral nu raspandeste boli venerice si este un mit, deoarece orice schimb de fluide, fie vaginal, anal sau oral, poate provoca contagiune. Este recomandat, cu exceptia cazului in care sunteti un cuplu cu adevarat stabil, sa folositi intotdeauna protectie sau sa va abtineti de la a face acest lucru.

Potrivit lui Jose Alonso Pena Herrera, atunci cand una dintre cele doua persoane are un fel de infectie, iritatie sau rana deschisa in gura, se recomanda evitarea sexului oral. Acesta este unul dintre cele mai frecvente cazuri in care se raspandesc bolile venerice. „Este esential sa fim informati despre aceasta situatie, deoarece sexul oral, in relatiile sexuale ocazionale , este una dintre cele mai comune practici”, spune el.

Majoritatea femeilor nu o fac pentru igiena:

Exista multe femei care sunt sceptice cu privire la practicarea sexului oral cu un barbat din motive de igiena. Simplul fapt de a-ti imagina situatia, unora, produce neplacere.

Se poate intampla ca cu fostul partener sa ai chef sa practici aceasta activitate, iar cu relatia ta actuala sa nu simti cel mai mic stimulent sa o faci si dimpotriva, o faci doar pentru a-i face placere.

Cu toate acestea, in ciuda faptului ca este o realitate, exista un alt grup de femei care considera sexul oral complet placut . Este o chestiune de atractie fizica care exista intr-un anumit cuplu.Dieta unui barbat influenteaza gustul sexului oral?:

Ea influenteaza si este probabil una dintre cele mai mari realitati despre aceasta practica sexuala . Uneori, gustul lichidelor unui om este neplacut, asta nu inseamna ca ceva nu este in regula cu el, este pur si simplu o chestiune care se reflecta din hrana pe care o poarta.

Consumul de fructe bogate in glucoza influenteaza un gust mai bun in lichidele omului . Iata de ce este indicat sa mentii o alimentatie sanatoasa, iar daca acesta este cazul tau sau al partenerului, recomanda acest sfat pentru a te putea bucura de activitate daca iti doresti.

In cazul femeilor, acest lucru nu se intampla, deoarece gustul lichidului fiecarei femei variaza in functie de starea ei hormonala. Acesta genereaza mai multa emotie la persoana care primeste sex oral, daca cine il ofera se uita la el in mod constant?:

Este o realitate, dar se intampla mai mult la barbati decat la femei. Motivul este ca barbatii tind sa fie mult mai vizuali si ii determina sa priveasca in timp ce fac sex oral.

Pe de alta parte, femeile sunt definite mai mult de simtul kinestezic al orientarii . In cuvintele Dr. Pena, este legat de tot ceea ce are de-a face cu capacitatea de a folosi corpul pentru a se stimula prin mirosuri, miscari si texturi . Este indicat sa alternati miscarile si tacticile in timpul acestei practici sexuale. Includerea jucariilor sexuale sau a altor produse precum creme sau lubrifianti poate fi foarte stimulativa pentru cuplu.

In sfarsit, o intrebare care ataca majoritatea oamenilor care intra in lumea sexului oral si, desi nu este clasificata drept mit sau realitate, este foarte important sa clarificam:

Este rau sa-l practici sau nu?

Este recomandabil sa il incercati la un moment dat, deoarece este inca o modalitate de a explora sexualitatea umana . Dar cel mai important lucru, si de care toata lumea ar trebui sa-l tina cont, este ca aceasta practica nu trebuie fortata in niciun caz, fie ca este vorba de femeie sau de barbat. De fapt, sunt multi barbati carora nu le place sa faca sex oral, dar le place sa-l primeasca. Acelasi lucru se intampla si cu femeile.

Este esential atunci sa ai aceasta practica ca optiune, dar mai ales sa o explorezi dintr-o curiozitate individuala si sincera .