Cum sa maresc penisul este una dintre preocuparile multor barbati care cauta performante sexuale mai bune si isi imbunatatesc aspectul fizic.

In cautarea neobosita de a creste placerea sexuala , omenirea a inventat tot felul de strategii: de la vibratoare si dildo-uri, la lubrifianti, jocuri sexuale si pozitii de stimulare a zonelor erogene, pana la operatii prin care barbatii gasesc raspunsul la modul de marire a Toate acestea au facut ca sexul sa fie o practica in continua evolutie si revolutie.

Exista, de asemenea , modificari ale corpului penisului , cum ar fi perlarea , al caror scop este de a determina femeile sa experimenteze senzatii sexuale mult mai placute. Un exemplu in acest sens este cazul lui Babo, liderul bandei mexicane Cartel de Santa , care a decis sa foloseasca aceasta tehnica pentru a le oferi partenerilor sai o experienta sexuala de inalta decibeli.

Ce este perlarea?

Perlarea este o modificare corporala care consta in introducerea de mici sfere din diverse materiale (plastic sau titan) in diferite zone ale penisului . Scopul este ca aceste perle sa stimuleze clitorisul pentru a determina femeile sa experimenteze orgasme mai intense.

Miguelangel Guevara, un chirurg plastician mexican certificat de Academia Internationala de Penoplastie din Europa si unul dintre putinii experti care au efectuat operatii de marire si ingrosare a penisului, explica:

„Perlarea este o practica latina. Mai ales din Caraibe si America Centrala. Aceste sfere ovale sunt plasate sub pielea penisului si cauta sa stimuleze zonele sensibile ale vaginului, care sunt clitorisul si punctul G. Nu le ofera barbatilor placere.”

„Daca perla este plasata in partea inferioara a penisului si nu are contact cu punctul G sau clitorisul, bineinteles ca nu va exista nicio stimulare. De aceea este important sa stiti locatia unde trebuie sa puneti perla . Asta depinde de ceea ce vrei sa stimulezi”.

Atentie pe care trebuie sa o aveti in timpul actului sexual

Desigur, in timpul actului sexual trebuie sa existe o serie de precautii pentru a preveni perlele sa faca rau femeilor ... sau barbatului insusi: „Cand ai o introducere fortata in vagin si se blocheaza cu osul pubian , poate rupe pielea sau fractura penisul”, avertizeaza dr. Guevara. „De asemenea, poate rani cavitatea vaginala”.

Asa cum exista barbati care cauta metode precum perlarea pentru a avea performante mai bune in pat, exista si altii care sunt preocupati de aspectul corpului lor. Acest lucru ii face nu numai sa se intrebe cum sa prelungeasca penisul, ci si sa ia decizia de a se supune unei interventii chirurgicale care sa le permita sa arate mai bine inzestrati.

Cum se mareste penisul?

Exista o operatie estetica cunoscuta sub denumirea de penoplastie care are ca obiectiv alungirea penisului dar si a-l face mai gros . Miguelangel Guevara, unul dintre putinii experti care au efectuat operatii de marire si ingrosare a penisului, explica:

„Aceasta este o interventie chirurgicala care cuprinde doua aspecte: marirea grosimii penisului si cresterea lungimii acestuia in stare flasca cu impact asupra starii de erectie. Aceasta interventie chirurgicala este estetica, dar si functionala, deoarece poate restabili capacitatea unui barbat de a avea o erectie in cazul in care are probleme de sanatate.

Cum se mareste penisul: conteaza dimensiunea?

Marirea penisului are impact nu numai asupra aspectului fizic al pacientului, ci si asupra stimei de sine si a performantei sexuale a acestuia. In acest sens, este o decizie care implica un beneficiu atat pentru barbati, cat si pentru partenerii lor.

„Cu aceasta operatie, pacientii cauta sa -si recapete increderea , sa iasa dintr-un pat post-coital si sa poata merge fara lenjerie de corp cu un penis atarnat . Componand aceasta parte a anatomiei, veti vedea automat feedback pozitiv. Pacientul isi recapata siguranta si increderea in timpul actului sexual ”.

Ce este necesar pentru a face o penoplastie?

Potrivit dr. Guevara, pacientii care doresc sa-si mareasca penisul trebuie sa indeplineasca anumite cerinte pentru a fi supusi unei penoplastii:

„Daca esti un pacient intre 18 si 50 de ani, ai nevoie doar de o evaluare medicala adecvata , o evaluare cu anestezist si studii de laborator. Cand aveti sub 18 ani, pe langa cele de mai sus, este necesara o autorizatie scrisa din partea ambilor parinti . Varsta minima pentru a face o penoplastie este de la 16 ani , deoarece la aceasta varsta minorul are 85 la suta din dezvoltarea penisului.

In plus, se solicita electrocardiograma , radiografie toracica , evaluare de catre un medic internist sau cardiolog . Din cauza urgentei de sanatate Covid-19, sunt necesare, de asemenea, un chestionar covid pozitiv cu risc scazut si un test PCR negativ valabil pentru cel mult cinci zile.