Există mai multe familii care află că așteaptă un copil și își fac griji, printre altele, pentru că economiile lor nu sunt în plină expansiune. O situație care le vor complica dorința de a cumpăra celui mic tot ce are nevoie. Cu toate acestea, atât oamenii din această categorie, cât și cei care sunt împotriva consumismului, ar putea fi interesați de o nouă tendință care începe să devină importantă în Europa. Ne referim la închiriat articole pentru copii. Vreți să aflați mai multe despre această tendință? Mai multe tipuri de situații sunt cele care au condus acum anumite părți ale bătrânului continent, cum ar fi Franța și Belgia, tendința impusă în cauză. Cu toate acestea, printre cele mai importante sunt acestea:
  • Tradiția care există în fiecare casă ca bebelușii vor „moșteni“ hainele fraților lor și chiar al verilor.
  • Situația economică cunoscută la nivel mondial a dus la deficite și, printre altele, a crescut considerabil piața second hand.
Propunerea: închiriere de articole pentru copii Pe baza tuturor acestor antecedente sau puncte de plecare, acesta este modul în care s-a format o companie de origine belgiană cu numele Tale Me. Anna Balez este fondatorul acestui start-up, care vine să propună închirierea de articole pentru copii și gravide. Este un schimb de îmbrăcăminte cu piese care sunt realizate din materiale premium și cu respectarea tuturor reglementărilor în vigoare, în special în ceea ce privește protecția mediului. „Atât de magic de folosit.“, acesta este sloganul care vine să definească societatea în cauză, după cum am menționat, permite mamelor să închirieze, prin plata unei taxe lunare, haine pentru ele în timpul sarcinii și articole pentru copii. Da, copii de până la 6 ani. Vreți să știți procedura? În primul rând, trebuie să vă abonați prin intermediul paginii Tale Me și selectați dacă doriți articole pentru copii sau haine de maternitate. Apoi, următorul pas este ca femeile să consulte catalogul de articole de îmbrăcăminte existente pentru a selecta pe cele pe care le doresc timp de aproximativ două luni. Mai exact, se stabilește că elementele sunt proiectate și realizate de artiști avangardiști. Asta fără a uita că îndeplinesc cele mai înalte criterii de calitate și respect pentru mediul înconjurător. Pe baza abonamentului lunar se decide să se plătească mai mult sau mai puțin, iar hainele vor fi primite la domiciliu. Mai exact, acesta va fi timp de două luni, pentru că după acel moment, vom continua cu schimbul.