Vrei sa stii daca partenerul tau te iubeste in privat ? Este foarte usor sa-l descoperi, trebuie doar sa fii atent la felul in care este impartasit atunci cand sunt impreuna impartasind acel moment de mare placere.

Este normal sa ai cateva indoieli daca cuplului ii plac cu adevarat intalnirile sexuale sau doar o face pentru a se conforma, cu toate acestea, exista teste care dezvaluie cand te iubesc in privat

Amintiti-va ca sexul bun nu inseamna doar cautarea de a satisface cealalta persoana, ci si evaluarea cat de multumit sunteti si ce ati putea imbunatati pentru a va bucura din plin.

Dovada ca partenerul tau te iubeste intim

Sa faci dragoste si sa te bucuri de ea este o chestiune de doi si, desi, asa cum am mentionat deja, nu este vorba de a deveni obsedat sa faci tot ce ii place partenerului tau , este intotdeauna bine sa stii daca faci bine sau daca este necesar sa faci. schimba unele lucruri sub cearsafuri.

Probabil ca te simti jenat sa-ti intrebi partenerul ce parere a avut despre intalnire sau daca i-a placut la fel de mult ca tie, asa ca iata dovezile ca te iubeste intim (sau nu):

1. Vrea sa stie ce iti place 

Fara indoiala, dovada ca ambii se bucura din plin de intalnire este ca in cele anterioare exista o disponibilitate totala din partea partenerului tau de a te face sa te simti dorit si multumit, ceea ce se vede atunci cand te saruta cu pasiune, te mangaie, se daruieste total. si asigura-te ca stii ce iti place.

Nu sare direct in joc, ci cauta sa va seduca si sa trezeasca dorinta in voi doi.

2. Nu va neglijati imaginea

Nu doar femeile se ingrijoreaza de felul in care arata goi, si barbatii o fac adesea si este dovada ca le place sa fie alaturi de tine.

Daca partenerul tau incearca mereu sa arate ingrijit, cu lenjerie decenta si chiar ingrijeste parul pubian, inseamna ca vrea sa-ti ofere cea mai buna impresie, sa te seduca si sa arate atractiv pentru tine. Ii place sa faca dragoste cu tine si vrea sa te simti confortabil in orice moment.

3. Se uita la tine

Un moment puternic care indica faptul ca partenerul tau te iubeste intimitatea este ca se uita la tine in timp ce face dragoste.

Vrea sa treaca dincolo de a fi goi impreuna, cauta sa intareasca legatura dintre cei doi cu o privire profunda si fixa, ceea ce indica ca se bucura din plin de intalnire si ca se simte confortabil alaturi de tine.

4. Nu exista momente incomode

Cand sunt impreuna nimic nu este fortat, amandoi se inteleg usor si stiu ca daca vor sa incerce ceva, pot cere. Totul curge natural in timp ce sunt in pat , momentul este confortabil si satisfacator.

5. Nu te obliga sa faci nimic 

In fine, printre dovezile ca partenerul tau te iubeste in privat , se remarca faptul ca te respecta in orice moment, asa ca nu insista daca nu vrei sa faci ceva.

Acesta nu este doar un semn ca te iubeste, ii pasa de confortul si siguranta ta, ci demonstreaza si ca este constient de limitele, libertatile si restrictiile actului sexual care garanteaza ca amandoi va bucurati din plin de el.

Daca detectezi aceste dovezi ca partenerul tau te iubeste intim , poti fi sigur ca fiecare intalnire va fi speciala nu numai pentru tine, ci si pentru acea persoana. Continuati sa va straduiti sa pastrati pasiunea si sa faceti fiecare moment intim placut si de neuitat.