Exista mai multe aplicatii pentru a controla punctul culminant si ejacularea precoce, acesta este o mostra a modului in care tehnologia a atins fiecare sfera din viata fiintelor umane.

In plus, este o modalitate foarte utila de a folosi telefonul pentru a ajuta sanatatea sexuala a domnilor.

Ejacularea precoce este o afectiune care afecteaza performantele si siguranta domnilor in domeniul sexual.

Cel mai adesea, starea fizica se inrautateste din cauza stresului si suferintei adaugate disfunctiei deja prezente.

Este important de stiut ca ejacularea precoce poate fi temporara, ocazionala sau cronica. Din acest motiv, specialistii recomanda sa fii atenti la episoade si sa mergi la medic atunci cand acestea se repeta in mod constant.

Cu toate acestea, aplicatiile pentru controlul climax si ejacularea precoce sunt o alternativa extrem de simpla si inovatoare.

In ceea ce priveste eficienta sa, exista pozitii diferite. Fiind in proportie mai mare parerile pozitive despre rezultatele obtinute la utilizarea acestor aplicatii interesante pentru a controla punctul culminant si ejacularea precoce

Mai jos este o scurta prezentare a celor mai populare aplicatii pentru a controla punctul culminant si ejacularea precoce.

Aplicatie pentru ejaculare precoce sau PEA

Aceasta aplicatie pentru controlul climax si ejacularea precoce este disponibila in versiuni pentru iOS si Android.

Functia sa principala este de a promova invatarea despre cum sa se masturbeze.

Aceasta noua aplicatie pentru a controla punctul culminant si ejacularea precoce a fost creata de Brennan Belich, care a suferit de ejaculare precoce.

Pornind de la credinta ca o astfel de situatie poate fi rezultatul unor obiceiuri daunatoare in adolescenta, se propune sa invete despre tehnica corecta de masturbare masculina.

Pe de o parte, utilizatorul primeste sfaturi si indrumari in mod dinamic.

Ajutati de grafice si masuratori de timp, rezultatele sunt observate.

Astfel, se trece la un antrenament in trei faze:

Prima faza: include 5 sedinte de masturbare „normale”. In acest moment, atentia ar trebui sa fie concentrata pe punctul de nereturnare.

In acest moment, utilizatorului i se cere sa devina constient de senzatiile corporale prezente chiar inainte de orgasm.

Apoi se incep 5 sedinte in care trebuie realizata o erectie fara stimulare manuala. Singura resursa trebuie sa fie imaginatia.

Se poate recurge la mangaieri pe picioare sau pe testicule daca este absolut imposibil sa se realizeze o erectie doar cu mintea.

Urmatoarele 3 sedinte sunt o combinatie de mangaieri si ganduri imaginative. Este permis sa atingeti, sa mangaiati si sa va jucati putin cu membrul.

Scopul este de a se masturba dar avand intreaga atentie in punctul de nu intoarcere, pentru a opri.

In timp ce exista un prim obiectiv de 5 minute, al doilea este de 10 minute si asa mai departe... pana cand utilizatorul nu mai poate controla orgasmul si ejacularea.

La sfarsitul antrenamentului, Aplicatia pentru controlul punctului culminant si ejacularea precoce il trimite pe domn la o sesiune educationala.

In ea, se vor cunoaste unii termeni necesari pentru a avansa in scopul propus.

Lucrari?

Aduce experienta, datorita timingului si aplicarii disciplinei. Printre opiniile utilizatorilor sai, se observa cu adevarat rezultate foarte incurajatoare.

Pe de o parte, ajuta la schimbarea sentimentului personal despre ejaculare, deoarece pentru ejaculatorii prematuri, acest moment este de obicei inconfortabil, jenant sau produce furie fata de ei insisi.

Pe de alta parte, creste sensibilitatea si constientizarea propriului corp si placerea orgasmului.

Antreneaza utilizatorii sa retina ejacularea prin tehnici specifice.

LastLonger: O aplicatie pentru a controla punctul culminant si terapeutul comportamental al ejacularei precoce

A fost creat de un grup de psihologi, in cadrul companiei QApps. Este o aplicatie bazata pe terapii cognitiv-comportamentale.

Stiind ca ejacularea este cauzata de incapacitatea de a controla reflexul ejaculator, aceasta aplicatie ofera sfaturi si exercitii menite sa dezvolte un control mai bun asupra ejacularii si a climaxului.

Cavalerii isi pot asista direct propriul progres.

Tehnicile sunt aprobate de terapeuti comportamentali, sexologi si psihologi.

La baza se afla obiectivele saptamanale, care permit o structurare corespunzatoare a efortului necesar imbunatatirii performantelor sexuale.

Aceasta aplicatie pentru controlul climax si ejacularea precoce este disponibila in Marea Britanie App Store din iulie 2019.

Cantareste doar 25M, este compatibil cu sistemul Android si iOS de la 10.3 in sus. Poate fi instalat si pe iPhone, iPad si iPod touch.

MYHIXEL Joaca MED

Aceasta aplicatie este combinata cu un dispozitiv fizic, numit   MYHIXEL I.

Designul sau se bazeaza pe protocoale cognitive precum cel precedent.

Dar principala diferenta consta in dispozitivul suplimentar de placere care este inclus in pachet.

Dispozitivul mentionat mai sus a fost conceput pentru domnii care prezinta un reflex ejaculator in decurs de 3 minute de la penetrare.

In plus, achizitionarea aplicatiei pentru controlul climax si ejacularea precoce MYHIXEL Play MED, este inclus un consult medical.

Programul consta in controlul progresiv al timpului de ejaculare, luand in considerare aspectele fizice si psihice ale starii problematice.

Ofera sa creasca de cel putin trei ori timpul inainte de ejaculare si punctul culminant.

Programul de exercitii este online, iar pana acum se spune ca peste 800 de domni s-au bucurat de reducerea ejacularilor precoce.

Aceasta tehnologie promite rezultate rapide si permanente.

Aplicatia de control al ejacularei precoce

Aceasta este o alta aplicatie interesanta pentru a controla punctul culminant si ejacularea precoce, disponibila pentru Android. Este disponibil din 2017

Se bazeaza pe tehnici speciale care ajuta la controlul orgasmului si, prin urmare, nevoia de a ejaculare prematur.

Nu ofera rezultate imediate. Ele asigura insa efecte pozitive daca sunt folosite cu hotarare si continuitate.

Dintre postulatele sale se remarca ideile legate de preludiu, importanta mangaierii si tehnicile de autocontrol.

Ofera tehnici de imbunatatire a vietii erotice, jocuri pentru stimularea penisului si un numar mare de exercitii pentru imbunatatirea performantei sexuale.

Peep, o alta aplicatie noua pentru a controla punctul culminant si ejacularea precoce

Aceasta aplicatie este disponibila pentru iOS 10.3 sau o versiune ulterioara. In plus, este compatibil cu iPhone, iPad si iPod touch.

Si exista o versiune pentru Android 4.1 si versiuni ulterioare. Cantareste doar 18 milioane si este disponibil din octombrie 2019.

Aceasta aplicatie include un program de antrenament sexual. A fost proiectat de sexologul si psihologul doctor Pedro Lucas.

In principiu, evalueaza daca exista intr-adevar ejaculare precoce. Nevoile de baza si personalizate de care dispune utilizatorul vor depinde de rezultatul primei analize.

Acest antrenament urmeaza doua tipologii:

  • Primul este dedicat ejaculatoarelor precoce. Are 6 niveluri. Pentru care, trei se exerseaza singuri, iar celelalte trei in companie.

Adica cele 3 sedinte au loc in mijlocul actului sexual. Orientarea sa principala este sa-l invete pe domn sa-si controleze orgasmul, mai intai in timpul masturbarii si apoi in timpul actului sexual propriu-zis.

  • Al doilea antrenament este pentru cei care nu sunt ejaculatori precoce. Are doua niveluri, care vizeaza obtinerea unui control mai mare al raspunsului ejaculator.

Ambele antrenamente au un ghid de indicatii. Aceasta aplicatie pentru a controla punctul culminant si ejacularea precoce, este simpla, usoara si economica, in raport cu cele precedente.

Pana acum are peste 5.000 de descarcari. Cand aplicatia este descarcata, incepe un chestionar foarte complet despre performanta sexuala.

Cand se face diagnosticul, utilizatorul trebuie sa se inregistreze, sa obtina sfatul si sa aiba acces la exercitii.