Nu ti-ai imagina niciodata ca un cerc plin de figuri, pe care ei le numesc sacru, a fost plin de beneficii pentru tine. Chiar daca uneori crezi ca e vina celuilalt ca relatiile tale nu functioneaza, exista aspecte, precum nesiguranta, fricile si gelozia, care vin de la tine. Va aratam un mod hilar de a lucra la ele.

Despre ce? este despre?

Nu ti-ai fi imaginat niciodata ca un cerc plin de figuri, pe care ei le numesc sacru, a fost plin de beneficii pentru tine.

Mandalele s-au nascut in India in urma cu multi ani, umpland lumea cu oameni cu sentimente frumoase, cum ar fi iubirea de sine, increderea in sine si bunastarea comuna.

Primii oameni care le-au folosit ca metoda de meditatie cu pacientii lor a fost Carl Jung, un psiholog elvetian care a sustinut? ca „actiunea de a desena o mandala, pe langa faptul ca scoate la lumina si arata conflictul, ii ofera si un sentiment de ordine si integrare?”.

Si asta imi serveste... pentru?

Colorarea mandalelor inseamna a medita si a gasi echilibrul. Incredibil, desenand acest cerc sacru, poti avea controlul asupra problemelor acasa, cu prietenii si partenerul tau si sa-ti concentrezi gandurile asupra a ceea ce este cu adevarat important: sufletul.

Te va ajuta folosirea culorilor in mandala? pentru a imbunatati orice aspect al vietii tale si tuturor ne place sa avem o relatie echilibrata cu partenerul nostru. Esti interesat sa echilibrezi relatiile sexuale cu cele amoroase? Apoi continua sa citesti.

Ptss ptss, stiai ca...?

Colorarea mandalelor va poate fi utila pentru a avea o viata plina in cuplu. Instructorul de yoga si expertul Yudy Arias spune: „Meditatia este despre curatarea mintii de obstacole; Este foarte important sa fim clari, mai fericiti, sa ne iubim pe noi insine si sa putem interactiona mai bine cu corpul nostru si, de asemenea, cu partenerul nostru?

Accepta-l, daca iti place pe cineva, ceea ce iti doresti cel mai mult este sa-l lasi cu gura deschisa de prestatia ta in pat si, mai mult, sa lucrezi pentru ceva serios.

In corpul tau exista ceva ce nu vezi, dar asta exista? Ele se numesc chakre si sunt puncte de energie care ajuta la reglarea energiei care curge prin corpul tau.

Sunt sapte pe care le poti echilibra atunci cand colorezi mandale; totusi, in functie de cel la care vrei sa lucrezi, va fi? culoarea pe care o folosesti.

CHAKRAS SI CULORII LOR

ROSU

In primul rand (radacina)

Stabilitate, securitate, pasiune, putere si cucerire.

Se refera la increderea in sine. Misiunea sa este de a regla raspunsul la stres pentru a lua totul mai calm, fara agresivitate, si astfel au? relatii mai sanatoase.

PORTOCALA

A doua (splina)

Sexualitate, optimism, finante si creativitate.

Este legat de dorinta si placere, adica este cea la care trebuie sa muncesti cel mai mult pentru a avea o viata sexuala deplina.

GALBEN

Al treilea (plexul solar)

Lumina, responsabilitate, stima de sine, intelegere, energie si putere.

te va elibera? a fricilor care va opresc relatiile. Echilibreaza-ti ego-ul si gestioneaza-ti dezamagirile.

VERDE

A patra (inima)

Iubire neconditionata, iertare, echilibru, speranta si intimitate.

iti va da? echilibru si liniste in relatia dvs. Va va ajuta? pentru a controla gelozia si posesia.

ALBASTRU

A cincea (gat)

Calm, disciplina, seninatate si comunicare.

Acest ton ajuta sa te deschizi mai usor catre oameni, sa ai o comunicare mai fluida si mai toleranta cu celalalt.

INDIGO

Al saselea (fata)

Imaginatie, intuitie, intelect si vezi viata clar.

De multe ori ne lasam imaginatia sa zboare atat de mult incat cream conflicte inutile, in care indigo-ul ne ajuta prin controlul mintii si stimularea increderii.

MOVOL

A saptea (coroana)

Spiritualitate, inspiratie, karma, constiinta si magie.