Fiecare persoana are pozitia sexuala preferata in functie de experientele si gusturile sale, sunt cei care prefera sa fie mai extremi si altii care prefera romantismul in timpul sexului . Posturile sunt nenumarate, astazi iti vom spune care este pozitia ta ideala in functie de luna ta de nastere.

Potrivit portalului GQ, fiecare persoana are o pozitie preferata si aceasta ar putea fi determinata de luna nasterii , mai jos iti aratam care este pozitia ta preferata in functie de luna in care te-ai nascut.

Ianuarie : Misionarul

Cei nascuti in ianuarie sunt considerati traditionalisti, desi descopera canale de impulsuri erotice exceptionale . In dragoste sunt generosi, dar nu le place sa fie pusi la incercare. Pot parea pasivi, pentru ca prefera posturile practice si clasice, dar in realitate, cand vine vorba de sex , elibereaza multa senzualitate.

Februarie : fluturele

Experienta erotica este originala si cerebrala cu cei nascuti in aceasta luna . Au nevoie de stimuli speciali, le place sa experimenteze. Ei iubesc viata de cuplu, dar vor sa-si mentina relatia pe foc tot timpul . Poza fluturelui este perfecta pentru ei: femeia sta deasupra barbatului, care se sprijina pe umerii ei.

Martie : lingurita

Cei nascuti in martie trebuie sa se simta iubiti sa-si dea drumul. Pozitia care li se potriveste este cea a lingurii : barbatii isi imbratiseaza partenerul, femeile se simt „protejate”.

Aprilie : ea sus

Cei nascuti in aceasta luna au un instinct primordial si o placere de a comanda chiar si in pat. Prefera sa mearga la etaj pentru a-si putea domina partenerul.

Mai : elefantul

Cei nascuti in luna mai tind sa fie destul de obisnuiti si, desi le plac placerile vietii si sexul , nu le place riscul. Prefera pozitiile clasice si le evita pe cele riscante . Pozitia sexuala ideala este cea a elefantului , cu femeia intinsa pe burta si barbatul in spatele ei.

Iunie : cea in genunchi

Pentru cei nascuti in iunie , sexul este o experienta in care corpul si mintea trebuie sa se uneasca perfect. Le place sa straluceasca in pat si nu fac intotdeauna lucrul obisnuit. Pozitia lui preferata este in genunchi , oarecum incomoda, dar distractiva.

Iulie : Misionar clasic

Pentru ei, nu exista sex fara dragoste . Pozitia pe care o prefera este cea a misionarului clasic , cu care pot sopti la ureche partenerului, invaluind-o in dulceata lor.

August : ca un catel

Din punct de vedere sexual, ei cauta stimulare si noi aventuri . Pozitia ei preferata este stilul catelus pentru ca ii permite sa experimenteze placerea din plin. Cei nascuti in aceasta luna nu sunt impotriva incercarii unor lucruri extreme din cand in cand.

Septembrie : invers

Cei nascuti in septembrie sunt „precisi” si tind sa nu se lase usor. Sunt foarte rationali, chiar si in timpul sexului si nu le plac aventurile de o noapte. Pozitia lui preferata este inversa, pentru a nu avea contact vizual cu partenerul sau.

Octombrie : in picioare

Cei nascuti in octombrie cauta perfectiunea, mai ales la nivel erotic . Simturile nu merg pe primul loc si au nevoie de timp pentru a-l considera dragoste . Pozitia lui preferata este in picioare . Pentru ca poate fi incomod, dar poate fi admirat de partenerul tau.

Noiembrie : roaba

Cei nascuti in aceasta luna iubesc raul si transgresiunea , transformand sexul in spectacole exagerate, unde nimic nu este de la sine inteles. Pozitia lui preferata este cea a roabei .

Decembrie : 69

Le place sa experimenteze si sa-si surprinda partenerul . Pasionati si intreprinzatori, cei nascuti in aceasta luna sunt intoleranti si trebuie sa le oferi ceva neobisnuit, care sa-i excite pentru a-i atrage. Pozitia lui favorita este 69 ceea ce ii permite sa dea si sa primeasca in acelasi timp.