Aceasta este o selectie de citate despre dragoste imposibila, cuvinte emotionante si versete de dragoste care nu te vor lasa indiferent. Propozitiile sunt luate fie din carti, cantece sau filme, iar sursa este inclusa la sfarsitul propozitiei.  

Citate de dragoste triste

Sunt situatii sentimentale cu care cineva trebuie uneori sa se confrunte si aceste propozitii trateaza tocmai acele momente dificile. Cand sentimentele apar la suprafata, ies citate ca acestea. Le-am impartit in citate scurte de dragoste imposibile si citate de dragoste imposibile emotionante. Intreaga lista de citate despre iubire imposibila gasesti in acest articol.

Citate scurte despre iubire imposibila

Citate scurte despre iubiri imposibile.

 1. Chestia este ca e greu sa lasi basmele sa dispara; aproape toata lumea are cea mai mica speranta ca intr-o zi isi vor deschide ochii si vor vedea ca s-au adeverit.» Anatomia lui Grey
 2. „Cel mai complicat lucru despre iubirea neimpartasita este sa o accepti; in timp ce cea mai dificila parte a durerii este supravietuirea acesteia.” George Pellicer
 3. „Vreau sa fiu prima alegere a cuiva”. Ceva imprumutat
 4. „Te simti prost de fericit ca iti imaginezi ceva ce stii ca nu se va intampla.”
 5. „Sunt un milion de motive pentru care ar trebui sa renunt la tine, dar nu comand ce vrea inima mea”.
 6. „Si in privirea lui m-am ratacit”.

Citate despre o dragoste secreta

Texte emotionante care trateaza latura amara a iubirii imposibile.

 1. „Cel mai rau mod prin care vei gasi dor de cineva este sa stai langa el si sa stii ca nu-l poti avea niciodata”. Gabriel Garcia Marquez
 2. „Sperati ca va inselati. Cand face ceva rau il ignori, cand face ceva bun te cucereste din nou si pierzi argumentul cu tine insuti ca nu ti se potriveste.» Concediu de odihna
 3. „Cel mai bun lucru care ni s-ar putea intampla este sa fim din nou copii, pentru ca va asigur ca genunchii zgariati dor mai putin decat inimile frante”.
 4. "Ierta si uita. Este ceea ce spun ei. Este un sfat bun, dar nu este foarte practic. Cand cineva ne raneste, vrem sa-i facem rau, cand cineva ne trateaza urat vrem sa avem dreptate. Cel mai mult la care putem spera este ca intr-o zi vom avea norocul sa uitam.”
 5. «Cel mai bun lucru care ni s-ar putea intampla este ca relatiile sentimentale sa vina cu o data de expirare precum iaurtul, asa ca am sti dinainte care este data de incheiere si nu am pierde timpul in nesigurante, suspiciuni sau discutii. Ne-am dedica sa ne bucuram de fiecare clipa pana in ultima zecime de secunda.»
 6. „Cand esti copil, nimeni nu-ti spune ca dragostea poate fi atat de... devastatoare”. Pentru cei care iubesc

Citate despre o iubire imposibila

Citate scurte de meditat, dar care sunt directe si merg direct la obiect. Sunt citate motivationale care nu toca cuvintele, cu singura intentie de a transmite mesajul catre cititor cat mai repede posibil.

 1. „Nimic in viata asta murdara nu valoreaza doi dolari daca nu ai cu cine sa-l imparti.” Carlos Ruiz Zafon
 2. «V-am promis intr-o zi ca voi fi mereu acolo in vremurile bune si, de asemenea, in cele rele; Si chiar daca nu vorbesti cu mine sau eu nu vorbesc cu tine, acea promisiune va fi intotdeauna tinuta”.
 3. „Mi-a fost mai usor sa zambesc decat sa trebuiasca sa explic de ce eram trist”.
 4. „Imi pare rau ca am invatat sa te iubesc atat de mult intr-un timp atat de scurt, dar ai fost ceea ce n-am cautat niciodata, dar am avut mereu nevoie.”
 5. „Nu plange pentru cineva care nu ar plange pentru tine, fii curajos sa-ti iei ramas bun si viata te va rasplati cu un nou salut.”
 6. Nu stiu daca sa incerc in continuare sau sa te las sa pleci. Este o prostie sa astepti ceva care doar doare in interior, dar ar fi si o prostie sa renunti la tot ce vrei.”

Citate de dragoste interzisa

Dragoste interzisa, ascunsa si secreta..

 1. „Dar iubirea este de obicei oarba, desigur, si in acest caz, insotita de un stimulent care in viata unor femei devine o obsesie: nu exista nimic care sa mareasca pofta mai mult decat ceea ce este interzis si cred ca asta a fost principala motivatie. a tinerei Charlotte.
 2. „Dragostea inceteaza sa mai fie o placere cand inceteaza sa mai fie un secret.”
 3. „In cazul meu, iubirea este doar suferinta”.
 4. „Desigur, vor fi lucruri de care imi vor lipsi. Si bataile inimii tale, il consider cel mai minunat sunet din lume. Sunt atat de in ton cu el, jur ca il aud de la kilometri departare. Dar nimic din toate astea nu conteaza. Acest. Tu. Asta este ceea ce vreau. Vei fi mereu Bella mea, doar putin mai durabila.”

Pana acum colectia de citate de dragoste imposibile, sper ca le-ati gasit interesante de citit si imi iau ramas bun pana la urmatoarea intrare!