Oroarea începe atunci prin noiembrie când se apucă oamenii de organizarea petrecerilor de Crăciun cu un inocent: „Cu cine vii la petrecere anul acesta?”. Cam pe acolo încrederea în tine începe să se clatine. Dar răspunzi singură pe tine: „Cu nimeni”. Și simți cum te judecă întregul birou. Ei bine, nu ar trebui să te simți rușinată de faptul că ăști singură de sărbători, pentru că din niște puncte de vedere este mult mai bine să faci să sărbătorile de una singură. sarbatori cu prieteni

Și nu, nu vei muri singură înconjurată de 5 pisici care nu prea te plac, pentru că îți petreci câteva sărbători fără partener. Este chiar o experiență care să te întărește și sunt momente de care ar trebi să te bucuri până când intră cineva în viața ta, pentru că de atunci încolo nimic nu va mai fi atât de ușor.

În primul rând, nu trebuie să mergi nicăieri dacă nu ai chef. Cuplurile trebuie săp fie prezente la cel puțin dublul petrecerilor la care un om ar trebui să meargă. Pentru că la un punct, invitațiile la petreceri primite devin o competiție de popularitate. Ei bine, atunci când ești singură nu ai această problemă pentru că nu depinzi de nimeni. În plus, nu te vei vedea cu tot felul de oameni pe care nu îi suporți pentru că aceștia ar face parte din anturajul celeilalte persoane din viața ta.

Încă un avantaj care poate nu pare a fi un avantaj, dar cuplurile cu siguranță pot confirma asta, este că nu trebuie să vă împărțiți între două seturi de rude. Unul dintre motivele principale de ceartă în perioada sărbătorilor este la care părinți se vor duce. Problema devine mai mare cu cât distanța între cuplu și părinți crește. De una singură știți exact cu ce rude vă veți petrece sărbătorile. În consecință, puteți alege să mergeți sau să nu mergeți la ele acasă.

Și pentru că suntem în zona așteptărilor și alegerilor, dacă sunteți singură nimeni nu se așteaptă la fotografii și felicitări simpatice cu familia de sărbători. De fapt, felicitările de Crăciun cu familia nu sunt o modalitate simpatică de a ura „Sărbători fericite!” ci de a te lăuda cu noile schimbări din viața ta. Prin urmare, nu trebuie să îți etalezi noul ip din viața ta și sub nicio formă copilul care arată ca un balon. singur de sarbatori

Și pentru că puteți spune nu felicitărilor, atunci puteți spune nu și fotografiilor. Ceea ce înseamnă că dacă nu aveți chef nu trebuie să vă împodobiți casa. Dacă nu sunteți o persoană căreia să îi placă în mod particular sărbătorile de iarnă, atunci puteți sări peste decorațiuni, sau le puteți face la minim. De exemplu, dacă vi se pare prea mare efortul de împodobire, nu trebuie să vă luați brad sau să vă puneți luminițe pe casă.

Și dacă tot nu vă dublați factura la lumină cu luminițele, atunci nici pe cea de la gaz nu ar trebui, pentru că nu trebuie să gătiți tone de mâncare, în special felurile tradiționale pentru sărbători. Cu alte cuvinte nu trebuie să coaceți mulți cozonaci, să faceți un munte de sarmale și un butoi de ciorbă.

Chiar dacă nu aveți un partener, asta nu înseamnă totuși că trebuie să treceți prin sărbători singură. Vă puteți folosi de această perioadă pentru a înnoda relații cu prieteni sau cu rude. Nu vă folosiți toată energia să urâți sărbătorile, învățați să vă bucurați de ele, indiferent de starea civilă.