Cand exista apropiere, intimitate, incredere si mai presus de toate, convietuire, tot ce e mai bun urmeaza sa vina. Nu totul se termina cand sunt tinuti la pat. Sexul pre si post este o modalitate perfecta de a crea legaturi, de a uni, de a intari relatia, de a o reinnoi si de a inova relatiile sexuale ale unui cuplu intr-un mod distractiv, senzual si apropiat. Toate intr-un singur pachet.

La arta de a se ghemui: traditionala „cucharita” sau „arrunchis”, este folosita de multi pentru a cauta caldura si pentru a promova somnul. Imbratisarile, mai ales dupa sex, ar trebui sa fie un proces de lunga durata, cu mangaieri prelungite si noi. Inconjoara-l cu picioarele din spate, ca si cum l-ai imbratisat cu ajutorul membrelor inferioare. Poate fi in spate sau in fata. Cu mainile, mangaiati-va capul sau gatul.

Rate in apa: un dus cald este perfect pentru a recupera energie. Sexul epuizeaza si produce somnolenta, mai ales la barbati. Ofera-i o baie fierbinte in companie.

Discutie romantica: Cand cuplul este cu adevarat conectat si indragostit, sensul „a face dragoste” este disponibil in toata splendoarea sa. Este timpul sa vorbiti cu partenerul dvs. intr-un mod tandru, sa vorbiti despre calitatile lui, cat de mult va iubiti, ce va place cel mai mult la el si invers, proiecte de viitor, cum sa impartasiti mai mult timp impreuna, despre ce alte activitati, pozitii sau locuri pe care le poti incerca pentru actul sexual etc. Este o perioada ideala pentru a favoriza complicitatea si chimia intre cei doi.

Gura in gura: Kamasutra recomanda indragostitilor sa manance dulciuri si fructe exotice, astfel incat simtul gustului lor sa conduca la o crestere a fericirii complementara cu cea a sexului. Lamaie, portocala sau apa pura dar foarte rece sunt bauturile recomandate.

Cina sau micul dejun: Dupa intalnire, este timpul sa recuperati caloriile. Impartasirea unui mic dejun sau a mesei este un semn adevarat daca le place cu adevarat compania celuilalt, suficient pentru a petrece cateva ore impreuna in aceeasi zi in care au facut sex. Este un spatiu perfect pentru a fi tu insuti, a fi in viata de zi cu zi si a descoperi daca iti place sau nu. Daca aceasta este insotita de o cina rafinata, ziua se incheie cu succes.

Ascultati muzica impreuna: Vizionarea unui film nu este adesea cea mai buna optiune, simturile si mintea voastra (si a lui) sunt la un alt nivel de emotie si entuziasm. Melodiile romantice, relaxante sau preferate ale ambelor pot face parte din compendiul muzical pe care il purtati in MP3, iPod-ul sau CD-urile portabile.

Iata-ne din nou!: Pofta de mai mult? Nu este suprinzator. Multe femei raman cu bateriile incarcate pentru o zi intreaga de munca. Este nevoie de un barbat pentru a-si trage respiratia si a produce o alta erectie (daca nu exista mai multe sesiuni de orgasm) cel putin 15 minute. Ofera-i timp, rasfata-l intr-un mod erotic si incurajeaza dorinta de a creste in acea perioada de asteptare. Daca il lasi sa se rastoarne si sa-si pui capul pe perna, l-am pierdut. Somnul este, de asemenea, o optiune:Nu exista intotdeauna dorinta de mai mult, nu exista intotdeauna intalniri de dragoste sau nu este momentul sa iesi sau sa mananci ceva in pat. Cel mai bun lucru este sa dormi, sa te odihnesti, sa lasi corpul sa se relaxeze si sa unesti piei pentru a te preda lui Morpheus. Dormi imbratisandu-l, pune-ti mainile pe pieptul lui si lasa-l sa te rasfete in timp ce adormi. Trezirea impreuna si in conditii excelente este o modalitate buna de a pune capat sexului.