Relatiile sexuale joaca un rol important in cuplu si in viata oamenilor, orgasmul aduce mai multe beneficii femeilor si multe dintre ele prefera stimularea clitorisului , asa ca mai jos va vom spune 5 pozitii care ajuta la stimularea clitorisului.

Cercetatorii de la Universitatea Indiana din Statele Unite au descoperit ca 36% dintre femei au nevoie sa stimuleze clitorisul pentru a ajunge la orgasm in timpul activitatii sexuale .

Sa stii mai mult de... 5 termeni pentru a intelege relatiile toxice: te identifici?

In termeni simpli, o relatie toxica este una care te face sa te simti mai rau in loc sa te simti mai bine. Este o relatie in care te simti nesprijinit, neinteles, doborat sau atacat sau cand cineva iti ameninta constant bunastarea fizica si psihica cu cuvintele si actiunile sale. Abuzul fizic si verbal este cel mai clar semn de toxicitate, dar exista modalitati mai subtile de a fi toxic. 

Ghosting: forma colocviala care se refera la o intrerupere permanenta si brusca a comunicarii cu o alta persoana fara a oferi o explicatie sau o notificare prealabila; persoana care a fost „fantoma” incearca sa restabileasca comunicarea, dar nu primeste niciun raspuns. Aceasta disparitie fantomatica este ceea ce ii da numele anglo-saxon de fantoma. 

Zombie: Un alt termen nou in relatiile moderne este acesta, care se refera la momentul in care cineva „se intoarce din morti” si doreste sa se reconecteze cu tine dupa ce te „fanteaza”. De exemplu, acel individ care intrerupsese orice comunicare cu tine, ceva mai tarziu si de nicaieri, iti trimite un mesaj sau comentarii la una dintre fotografiile tale cu intentia de a avea din nou o relatie. 

Caspering: Spre deosebire de restul fantome, Casper este o fantoma care poate fi vazuta. Aceasta este diferenta dintre „ghosting” si „caspering”, in cel din urma, persoana iti da o notificare prealabila prin care te anunta ca are de gand sa taie legaturile cu tine; Chiar si asa, din cand in cand par sa va vada povestile Instagram, WhatsApp sau Snapchat. 

Iluminarea cu gaz este o forma de manipulare emotionala in care perceptia unei persoane asupra realitatii este subminata. Agresorul minte si schimba faptele pana la punctul de a-l face pe celalalt sa-si puna la indoiala realitatea, amintirile, perceptiile si sa se simta confuz si chiar sa se indoiasca de ei insisi. Oamenii care aprind gaz folosesc expresii precum: „asta nu s-a intamplat niciodata”, „esti nebun” sau „inventezi lucrurile”. 

Breadcrombing: Se traduce prin breadcrumbing si este atunci cand cineva nu este cu adevarat interesat, dar ii arunci pesmet altei persoane pentru a pretinde ca exista interes si a mentine persoana agatata. Practic este sa dai sperante false si sa provoci fara a specifica vreodata nimic; fie ca este vorba de un mesaj din cand in cand, de interactiuni pe retelele de socializare dar care nu depasesc asta. Specialistii mentioneaza ca este un act narcisist in care se cauta atentia si validarea celuilalt. 

5 pozitii care ajuta la stimularea clitorisului

Cand vine vorba de a fi cu un partener din punct de vedere sexual, multi barbati sunt de obicei atenti doar la penetrare , dar este esential sa se intoarca pentru a vedea clitorisul , deoarece acesta are un rol important in sexualitate .

Clitorisul poate fi stimulat nu numai in timpul jocurilor erotice, ci si in timpul sexului . Acestea sunt cele 5 pozitii care ajuta la stimularea clitorisului :

1. Moara de vant

Pentru a indeplini aceasta pozitie sexuala, cuplul trebuie sa fie intins fata in fata. Femeia ar trebui sa-si apropie picioarele de cel al barbatului, punandu-si picioarele de ambele parti ale trunchiului lui, de parca l-ar fi inconjurat.

Bratele ar trebui sa fie intinse inapoi pentru a putea sustine greutatea. Apoi barbatul isi va infasura picioarele in jurul taliei femeii si o va apuca de coapse si va incepe sa impinga usor.

2. Balantul

Barbatul ar trebui sa stea cu picioarele intinse , in timp ce femeia va sta deasupra lui, deasupra penisului si in jurul taliei.

Aceasta pozitie faciliteaza atat balansarea , cat si stimularea clitorisului datorita pozitiei persoanei deasupra. In acest caz, ea va detine controlul ritmurilor si intensitatilor , deci este o pozitie ideala pentru a ajunge la punctul culminant prin stimularea clitorisului .

3. Pozitia H

Aceasta pozitie este o varianta a lingurii , dar cu partenerul in picioare pentru a se putea bucura mai mult de penetrare. In aceasta ipostaza, ambii oameni sunt cu fata in fata, unul dupa altul, iar penetrarea are loc din spate. Cu mainile, clitorisul poate fi stimulat .

4. Catapulta

In aceasta pozitie, barbatul sta in fata in timp ce tine picioarele partenerului sau . In acest fel, poti sa mangai si clitorisul cu mainile. Intre timp, partenerul care sta intins poate directiona intensitatea jucandu-se si cu picioarele.

5. Amazoana

Mai intai femeia ar trebui sa ingenuncheze deasupra partenerului ei, punandu-si usor mainile in fata pieptului pentru a se tine. Ea va fi cea care va controla ritmul si intensitatea, poate aluneca putin in sus si in jos cu coapsele.

Poti oricand sa te sprijini pe spate si sa te sprijini pe coapsele ei, pentru a da mai multa intensitate actului sexual .

Aceste pozitii sunt ideale pentru stimularea clitorisului in timp ce faci sex.