„Cum sa maresc penisul?” este una dintre intrebarile pe care multi barbati le pun Sfantului Google si raspunsul pe care il primesc este departe de ceea ce se asteptau sa gaseasca.

Lotiuni, pastile, injectii, interventii chirurgicale, toate acestea rezulta din intrebarea cum sa mariti penisul, care poate ajuta, dar nu in totalitate, stii motivul.

Inainte de a incepe cu acest subiect, ar trebui sa stiti ca dimensiunea nu conteaza cu adevarat si ceea ce face cu adevarat este modul in care o utilizati.

CUM SA MARTI PENISUL? ACESTEA SUNT RASPUNSURILE

BOTOX PENTRU MARIREA PENISULUI

Potrivit portalului de stiri Australian  News-Mail , in acest tratament, Botoxul trebuie injectat sub derm atunci cand organul sexual masculin este erect.

Mohamad El-Ahmad, care a urmat aceasta practica la o clinica din Sydney, Australia, si-a dat marturia acestui portal, spunand ca rezultatul dupa utilizarea Botox pentru a mari penisul este un aspect „mai mare si mai stralucitor” al membrului.

Cea mai mare problema pe care nu m-am gandit niciodata a fost gasirea unui prezervativ care sa se potriveasca. Nu pot. Se rup in jumatate. Nici macar XXL nu mi se potriveste acum .”

Acest tratament are un cost de 3 mii de dolari australieni (56 mii 376 de pesos) si o durata de 18 pana la 24 de luni. Dupa acest timp, pacientul trebuie sa aplice Botox din nou.

POMPE

Pompele sunt accesorii care dau aspectul unui volum mai mare penisului. Functia sa principala este de a furniza mai mult sange corpurilor cavernosi ale penisului si, prin urmare, sa dea impresia ca penisul este mai mare si mult mai lat.

Aceste pompe au functia de a mentine erectia si ar trebui folosite, daca doriti, sporadic, deoarece, la fel ca inelele penisului, puteti avea efecte secundare datorita utilizarii constante. 

SUPLIMENTE SI INJECTII

Cremele, injectiile cu testosteron si pastilele care va ajuta sa va cresteti penisul nu prea functioneaza.

Aceste pastile au adesea efecte secundare, iar ingredientele nu sunt controlate de FDA sau de Ministerul Sanatatii , asa ca ati putea consuma produse toxice si ilegale.

De asemenea, injectiile cu testosteron nu ajuta la cresterea penisului si nu exista cercetari stiintifice care sa sustina utilizarea acestui hormon pentru acesta.

INTERVENTIE CHIRURGICALA

Exista o procedura chirurgicala, cunoscuta sub numele de penoplastie, care poate adauga o oarecare lungime unui penis flasc, dar nu afecteaza lungimea unui penis erect.

„Durata medie a acestei interventii chirurgicale este de 1,5 pana la 2 ore sub sedare cu anestezie locala sau anestezie generala echilibrata”, explica site-ul penoplastiamexico.com.

„Desi pacientii se tem de durerea de recuperare in urma efectuarii ambelor proceduri, majoritatea pacientilor raporteaza durere minima (intensitate 1-2/10) care este usor de controlat cu analgezice nesteroidiene”, continua explicatia.

Pacientul trebuie sa pastreze intre 2 si 4 zile de repaus absolut pentru a garanta o evolutie adecvata. Continuand pe aceeasi linie de absenta a activitatii sexuale si sportive pana la 4-6 saptamani dupa operatie,