Mulți se laudă că au făcut sex în toaleta avionului. Însă, conform statisticilor și a unui sondaj recent, doar 4% dintre cei care se laudă cu acest lucru chiar au reușit. Însă, în loc de mile high club, îți recomandăm ceva mai la îndemână: sexul în mașină. E mai la îndemână, foarte excitant și, pe deasupra, mai trebuie să te și asiguri că nu te alegi cu vreo amendă de la poliție sau cu fluierăturile puștanilor din parcare. Așadar, ai grijă unde ascunzi mașina și treci la treabă.

Podul: Ea trebuie să se așeze pe capotă și să ridice picioarele în formă de lumânare. El stă în fața ei și o penetrează din spate, în timp ce îi susține picioarele ridicate. Avantajul poziției este că permite penetrarea adâncă și amândoi veți avea senzația că sunteți staruri porno.

sex-masina3

Roaba: Poziția este oarecum acrobatică și o solicită mai mult pe ea, care se așează cu abdomenul pe capota mașinii, în timp ce el îi ridică picioarele la același nivel cu corpul, le depărtează și o penetrează din spate.

Instructorul auto: El stă pe scaunul șoferului în timp ce ea se așează deasupra lui în aceeași poziție. În timp ce ține volanul, ea va face mișcările care-i produc plăcere: înainte – înapoi, stânga – dreapta, sus – jos. El nu trebuie să stea degeaba, folosindu-și mâinile pentru a stimula sânii sau clitorisul partenerei. Pentru un plus de confort, lăsați pe spate scaunul șoferului.

sex-masina2

Oglinda: Asemănătoare cu poziția precedentă, ea se așează deasupra lui, dar cu fața spre el. Pentru poziția aceasta puteți lăsa spătarul scaunului mai ridicat, pentru ca ea să se poată sprijini de tetieră.

Comoara ascunsă: Este cea mai comodă poziție pentru sexul în mașină, cel puțin din punctul lui de vedere. Cu scaunul puțin lăsat pe spate, el își desface pantalonii iar ea se apleacă pentru un sex oral. Reversul medaliei este puțin mai complicat. Scaunul trebuie tras în spate la maxim și coborât de tot, pentru ca el să poată avea acces pentru a-i face sex oral partenerei.

Help! Această poziție este pentru bancheta din spate și este riscantă pentru mediul urban, întrucât vreun binevoitor ar putea fi tentat să sară în apărarea ei, mai ales dacă o aude țipând. Poziția este un doggy-style, în care ea scoate capul pe geam iar el o penetrează pe la spate.

Dacă mașina este mai spațioasă, pe bancheta din spate puteți încerca și spooning. Lasă-l pe el să te ia în brațe și să te penetreze pe la spate. Atenție, poziția aceasta poate genera dureri de spate.

sex-masina1

El poate sta pe locul din dreapta spate, cu picioarele întinse. Scaunul din dreapta este împins cât mai în față și lăsat spre bord. Ea se va așeza deasupra lui, cu spatele, și cu picioarele îndoite, astfel încât gambele ei să fie lipite de coapsele lui. Se va sprijini cu mâinile pe spătarul scaunului pentru o cursivitate a mișcărilor. Este preferat scaunul din dreapta pentru a nu claxona din greșeală.